Κάτι που κάνουν όλοι οι γονείς, σκότωσε τον μικρό Κούπερ

Κάτι που κάνουν όλοι οι γονείς, σκότωσε τον μικρό Κούπερ

Με την ελπίδα αυτό το τραγικό γεγονός να μη συμβεί ποτέ σε κανέναν άλλο, αυτοί οι γονείς θέλησαν να μοιραστούν την ιστορία των 3 μηνών γιου τους, που πέθανε στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου.

Η Μαίρη και ο Ζακ Φέιλς, έχασαν τον γιο τους και τίποτε δεν μπορεί να το αναιρέσει. «Εάν αυτό συνέβη σε εμάς, τότε μπορεί να συμβεί στον καθένα!», είπαν.

Τον Φεβρουάριο του 2015 οι γονείς του Κούπερ, τον βρήκαν αναίσθητο στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου μόλις επέστρεψαν στο σπίτι από τον παιδικό σταθμό. Ήταν μόνο 3 μηνών.

Όπως κάθε μέρα έτσι και εκείνη, οι γονείς του τον είχαν πάει στο βρεφονηπιακό σταθμό. Η υπεύθυνη του σταθμού, όταν ερωτήθηκε είπε, ότι εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα ο Κούπερ έδειχνε να νυστάζει, έτσι τον άφησε στο καρεκλάκι του να κοιμηθεί και τον σκέπασε με την κουβερτούλα του. Έμεινε εκεί μέχρι τη στιγμή που ο μπαμπάς του πήγε να το πάρει.

Ωστόσο ο μπαμπάς του δεν τον ξύπνησε επειδή έκανε κρύο εκείνη τη μέρα έξω και έτσι τον άφησε σκεπασμένο μέχρι να φτάσουν σπίτι. 10 λεπτά. Τόσο χρόνο του πήρε μέχρι να φτάσει σπίτι όπου και είδε το μικρό του αγόρι να έχει γίνει «μπλε» στο χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr