20χρονο μοντέλο πήδηξε στο κενό για να αποφύγει ομαδικό βιασμό! (video)

20χρονο μοντέλο πήδηξε στο κενό για να αποφύγει ομαδικό βιασμό! (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή Τουρκάλα, προτιμώντας να πηδήξει στο κενό από τα υποταχθεί στις ανώμαλες ορέξεις των επίδοξων βιαστών της.

Η 20χρονη Gulay Bursali, μια νεαρή φοιτήτρια που εργαζόταν και ως μοντέλο, επισκέφθηκε για διακοπές την Κωνσταντινούπολη, μαζί με το φίλο της Engin.

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη φτωχή συνοικία Basaksehir, καθώς θέλησε να αποφύγει το υψηλό κόστος ενός ξενοδοχείου. Δεν φανταζόταν ότι ο μεσίτης, μέσω του οποίου νοίκιασαν το σπίτι, είχε φρικιαστικά σχέδια γι΄ αυτούς, τα οποία θέλησε, μάλιστα, να πραγματοποιήσει το πρώτο βράδυ της διαμονής τους.

Επισκέφθηκε λοιπόν το διαμέρισμα μαζί με έναν φίλο του και ενώ το νεαρό ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει από νυχτερινή διασκέδαση. Οι δύο άντρες χτύπησαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι με την πρόφαση ότι ήθελαν να πάρουν από μέσα κάποια πράγματα που είχαν ξεχάσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ξυλοκόπησαν άγρια τον Engin, ενώ αφού του πήραν το κινητό, τον κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια, για να «επικεντρωθούν» στην όμορφη 20χρονη, η οποία είχε υποστεί σοκ.

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr