Μπαμπάς – ήρωας: Έσωσε την νεογέννητη κόρη του μετά από 7 λεπτά πρώτων βοηθειών! (photos)

Μπαμπάς – ήρωας: Έσωσε την νεογέννητη κόρη του μετά από 7 λεπτά πρώτων βοηθειών! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Ένας ηρωικός μπαμπάς καλεί όλους τους γονείς να μάθουν την τεχνική των πρώτων βοηθειών λίγες μέρες μετά που έφερε κυριολεκτικά πίσω στη ζωή την νεογέννητη κόρη του. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του.

Ο 27χρονος Ντάνιελ Γουορντ από το Γκρίμσμπι έσωσε κυριολεκτικά την νεογέννητη Λέιλα Ροουζ χρησιμοποιώντας την τεχνική των πρώτων βοηθειών ΚΑΡΠΑ για 7 ολόκληρα λεπτά. Η μικρή Λέιλα είχε μελανιάσει παντού καθώς σταμάτησε η αναπνοή της μπροστά στα μάτια του έντρομου μπαμπά της.

Η μητέρα της, Τσέλσι Σόουερμπι τρομοκρατήθηκε όμως ο Ντάνιελ έσωσε την κορούλα του με την τεχνική της καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, κάτι που το είχε μάθει μόλις μια εβδομάδα πριν!

«Ήμουν τρομοκρατημένος όμως είναι η κόρη μου και έπρεπε να κάνω κάτι, δεν μπορούσα να την αφήσω να πεθάνει. Ξαφνικά έκανε ένα θόρυβο και έφτυσε αυτό που της έκοβε την αναπνοή. Ήταν πραγματικά μεγάλη η ανακούφιση μου» δήλωσε ο γενναίος μπαμπάς.

Η μικρή Λέιλα μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά εκεί όπου ανακαλύφθηκε πως το πρόβλημα προκλήθηκε από βρογχίτιδα – μια φλεγμονή του αναπνευστικού συστήματος.

«Εάν δεν είχα διδαχθεί αυτή την τεχνική η κόρη μου δεν θα ήταν εδώ» είναι το χαρακτηριστικό του μήνυμα προς όλους του γονείς.

Δείτε τις φωτογραφίες στη γκαλερί!