Στιγμές τρόμου για επιβάτες της British Airways: Μαχητικό πετούσε δίπλα στο Boeing (video)

Στιγμές τρόμου για επιβάτες της British Airways: Μαχητικό πετούσε δίπλα στο Boeing (video)

Στιγμές τρόπου πέρασαν όσοι ταξίδευαν με την British Airways.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης μια γυναίκα που ταξίδευε με πτήση της British Airways όταν είδε από το παράθυρο του Boeing 777 της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας ένα μαχητικό αεροσκάφος να πετάει σε απόσταση αναπνοής.

Σύμφωνα με ελληνικές ιστοσελιδές, Τα ουγγρικά, μαχητικά συνόδευσαν το αεροπλάνο της British Airways καθώς οι πιλότοι του δεν επικοινώνησαν με την ουγγρική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες αεροπλοΐας οι πιλότοι των αεροπλάνων πρέπει να επικοινωνούν με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας όταν περνάνε τα «σύνορα» κάθε χώρας.

Όταν αυτό δεν συνέβη με τη συγκεκριμένη πτήση από το Ντουμπάι με προορισμό το Λονδίνο οι ουγγρικές αρχές σήμαναν συναγερμό με αποτέλεσμα να σηκωθούν δύο μαχητικά προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το Boeing θα συνέχιζε κανονικά το ταξίδι του.

Η Sabrina Fawaz ταξίδευε μαζί με το σύζυγό της όταν συνέβη το περιστατικό με την ίδια να δηλώνσει στη MailOnline Travel ότι «πίστεψα ότι ήταν έτοιμα τα μαχητικά να μας καταρρίψουν».

Δείτε το βίντεο: