Παιδόφιλος μαχαίρωσε γιαγιά που προσπάθησε να γλιτώσει τα εγγόνια της (video /photos)

Παιδόφιλος μαχαίρωσε γιαγιά που προσπάθησε να γλιτώσει τα εγγόνια της (video /photos)

O 29χρονος άνδρας, Kristopher Amos, περιπλανιόταν τον Ιούνιο σε μια γειτονιά του Οχάιο με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι και προσέγγιζε παιδάκια ζητώντας τη βοήθεια τους για να βρει το drone που έχασε.

Μια Πέμπτη βράδυ, η Candy Arthurs αντιλήφθηκε ότι o Amos, ο οποίος ήταν εγγεγραμμένος δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων ήταν μαζί με τα δύο της εγγόνια- ένα αγόρι και ένα κορίτσι 7 και 8 ετών- σε ένα σοκάκι στη γειτονιά της.

giagia paidofilos

Η γιαγιά, πλησίασε για να απομακρύνει τα παιδιά και τότε εκείνος έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και την μαχαίρωσε κοντά στην καρδιά.

Η άτυχη γιαγιά αφού έδωσε μια σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα της ενώ ο Amos που κατηγορείται για φόνο κρατείται στην φυλακή Franklin County.

Σημειώνεται πως ο δράστης ζούσε κοντά στο σπίτι της οικογένειας και είχε καταδικαστεί σε επταετή ποινή φυλάκισης για αποπλάνηση ανηλίκου και ως εκ τούτου ήταν στη λίστα των καταγεγραμμένων δραστών για σεξουαλικά εγκλήματα, όπου βάσει νόμου θα έπρεπε να παραμείνει το όνομά του για 15 χρόνια.