Θεωρίες συνωμοσίας ή όχι;Οι ΕΙΚΟΝΕΣ που «αποδεικνύουν» ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν πάσχει από πνευμονία

Θεωρίες συνωμοσίας ή όχι;Οι ΕΙΚΟΝΕΣ που «αποδεικνύουν» ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν πάσχει από πνευμονία

Φουντώνουν για μία ακόμη φορά οι φήμες για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον καθώς η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδόν κατέρρευσε κατά την τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών βρισκόταν στην τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2001, και μάλιστα στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών και αποχώρησε εσπευσμένα από την εκδήλωση. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συνοδεία των φρουρών της και σχεδόν λιποθύμησε την ώρα που προσπαθούσε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Η επίσημη ενημέρωση για την υγεία της είναι πως πάσχει από πνευμονία όμως πολλοί είναι αυτοί που το αμφισβητούν και μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι θεωρίες συνομωσίας.

Μερικοί χρήστες του ιντερνέτ μάλιστα εντόπισαν στις φωτογραφίες μια γυναίκα που συνοδεύει πάντα την Κλίντον και εμφανίζεται ως προσωπική γιατρός της. Στις φωτογραφίες η γυναίκα αυτή φαίνεται να πιάνει τους σφυγμούς της Χίλαρι ενώ μια άλλη φωτογραφία λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει η Χίλαρι Κλίντον, δείχνει τη γυναίκα να της ζητάει να της σφίξει το χέρι. Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στα ξένα ΜΜΕ και τους... συνομωσιολόγους η Κλίντον δεν πάσχει από πνευμονία και όλα αυτά τα συμπτώματα είναι νευρολογικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Newsbomb.com.cy:

Η στιγμή που της ζητάει να της σφίξει το χέρι:

xilari2

Η στιγμή που της πιάνει τον σφυγμό:

xilari1