Παγκόσμιος σάλος: Η ΝΕΑ φωτογραφία που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τον Τιτανικό (PHOTOS-VIDEO)

Παγκόσμιος σάλος: Η ΝΕΑ φωτογραφία που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τον Τιτανικό (PHOTOS-VIDEO)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Όλοι ξέρουμε ότι ο Τιτανικός βυθίστηκε λόγω της σύγκρουσης του με το παγόβουνο όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται για να ανατρέψει κάπως τις αρχικές θεωρίες.

Στο ντοκιμαντέρ «Τιτανικός: Το νέο στοιχείο» (Titanic: The New Evidence), δημοσιεύονται νέες φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή του Τζον Κέμπστερ, του ηλεκτρολόγου μηχανικού του Τιτανικού, οι οποίες περιέχουν «κρυμμένα στοιχεία για την επικείμενη καταστροφή».

Η μεγαλύτερη και πιο σοκαριστική αποκάλυψη του ντοκιμαντέρ είναι πως πριν από την αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι, το πλοίο υπέστη ζημιές από μια φωτιά!

Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που το «αποδεικνύουν», όπως υποστηρίζουν μια μυστηριώδες και μεγάλη μαύρη ράβδωση με 30 πόδια διάμετρο στο πλάι του Τιτανικού είναι η απόδειξη ότι μια φωτιά ξέσπασε στο κάτω μέρος του πλοίου.

Αποτέλεσμα αυτής της φωτιάς ήταν να αποδυναμωθεί ο σκελετός του πλοίου στο ίδιο σημείο που μετά κτύπησε το παγόβουνο!

tis8d

Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ γίνεται λόγος για κακοτεχνίες και υλικά χαμηλής ποιότητας για μείωση του κόστους όπως και για επικίνδυνους χειρισμούς από τους εργάτες λόγω της πίεσης που δέχονταν για να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο πλοίο του κόσμου στην ώρα τους και εντός προϋπολογισμού!

Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, ίσως και να μην ήταν μόνο το παγόβουνο η αιτία που βυθίστηκε ο Τιτανικός.

Δείτε φωτογραφίες στη γκαλερί και βίντεο με απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ: