Συγκλονισμός: Σκοτώθηκε με τον πλέον φρικτό τρόπο νεαρός δημοσιογράφος (pic)

Συγκλονισμός: Σκοτώθηκε με τον πλέον φρικτό τρόπο νεαρός δημοσιογράφος (pic)

Ο νεαρός δημοσιογράφος των Financial Times κατασπαράχθηκε από...

Φρικτό θάνατο βρήκε δημοσιογράφος των FT ο οποίος έκανε διακοπές στην Σρι Λάνκα. Ο 24χρονος δημοσιογράφος των Financial Times Πολ ΜακΚλιν έκανε μαθήματα σερφ και έσκυψε στη λίμνη για να πλύνει τα χέρια του στη λίμνη όταν τον άρπαξε κροκόδειλος!

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, ο ΜακΚλιν έκανε σερφ στην περιοχή Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος. Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του 24χρονου να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν. Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

Πηγή: newsbomb.gr