Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δεν ήταν «προετοιμασμένοι» για τη φρενίτιδα των ΜΜΕ (Pics)

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δεν ήταν «προετοιμασμένοι» για τη φρενίτιδα των ΜΜΕ (Pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν σήμερα ότι δεν ήταν «προετοιμασμένοι» για τη φρενίτιδα που προκλήθηκε στα ΜΜΕ αφότου αποκάλυψαν τη σχέση τους.

 

 

Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω όσο μπορούσα, όμως πιστεύω ότι και οι δύο μας αιφνιδιαστήκαμε απόλυτα από τις αντιδράσεις… Μπορεί να το είχαμε συζητήσει εκτενώς και να είχαμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, όμως δεν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για όσα ακολούθησαν» είπε ο Βρετανός πρίγκιπας σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Η σχέση μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016, επισημοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2016, όταν εκείνος κουρασμένος από το κυνηγητό με τα ΜΜΕ, την επιβεβαίωσε. Σε ένα ασυνήθιστο δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Χάρι καταφερόταν εναντίον του «σεξισμού» και του «ρατσισμού» που επεδείκνυαν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης προς τη Μέγκαν Μάρκλ.

Η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σκοτώθηκε πριν από 20 χρόνια στο Παρίσι σε ένα τροχαίο δυστύχημα, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που την καταδίωκαν.
Η Μέγκαν Μάρκλ, 36 ετών, εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήταν συνηθισμένη σε αυτού του είδους την κουλτούρα των βρετανικών ταμπλόιντ και έως σήμερα «ζούσε μια ζωή σχετικά ήρεμη».

«Πληγωθήκαμε τόσο πολύ στις αρχές από πολλές ψευδείς ειδήσεις που εγώ αποφάσισα να μην διαβάζω τίποτα, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Αντιθέτως, επικεντρωθήκαμε στη σχέση μας» υπογράμμισε η ίδια.

Τα σχόλια σχετικά με την καταγωγή της νεαρής γυναίκας, η μητέρα της οποίας είναι Αφροαμερικάνα, ήταν «ανήθικα», όπως σχολίασε η ίδια τονίζοντας ότι είναι «υπερήφανη για το ποια είναι και την καταγωγή της».

Η Μέγκαν Μάρκλ, ο γάμος της οποίας με τον πρίγκιπα Χάρι ανακοινώθηκε σήμερα, φοράει ένα δακτυλίδι αρραβώνων διακοσμημένο με τρία διαμάντια, το ένα από την Μποτσουάνα, όπου το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στις αρχές της σχέσης τους και δύο μικρότερα διαμάντια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.


Η Νταϊάνα και η Μέγκαν «πιθανόν θα ήταν οι καλύτερες φίλες» είπε επίσης ο Χάρι.

ΠΗΓΗ:NEWSBOMB.GR