Πώς είναι η ζωή του μακελάρη της Φλόριντα στη φυλακή

Πώς είναι η ζωή του μακελάρη της Φλόριντα στη φυλακή

Μία γρήγορη ματιά στη «νέα ζωή» του 19χρονου Νίκολας Κρουζ που σκότωσε 17 ανθρώπους σε σχολείο της Φλόριντα, δίνουν έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το CNNi αποκάλυψε τι έγραψαν από τις 17 έως και τις 24 Φεβρουαρίου οι υπεύθυνοι της φυλακής σε εκθέσεις σχετικά με τις δραστηριότητες και τη διαγωγή του μακελάρη. Ως τις 22 του μήνα ο Κρουζ ήταν χωριστά από τους υπόλοιπους φυλακισμένους και μεταφέρθηκε σε διαφορετικό κελί στις 23.

Στις 24 Φεβρουαρίου ένας από τους υπεύθυνους επεσήμανε πως ο 19χρονος δέχθηκε επίσκεψη από ένα μέλος της οικογενείας του. Τις υπόλοιπες μέρες, μόνοι του επισκέπτες ήταν οι γιατροί και οι δικηγόροι.

Οι αντιπρόσωποι κατέγραφαν τις κινήσεις και τις αλληλεπιδράσεις του Κρουζ με σύντομες σημειώσεις σε όλες τις βάρδιές τους. Ο δικηγόρος του προειδοποίησε να μην δοθεί ιδιαίτερη βάση σε αυτές, εφόσον δεν προέρχονται από ψυχολόγο ή ψυχίατρο της φυλακής.

«Δεν αναφέρεται η ολοκληρωμένη εικόνα. Οι σημειώσεις αυτές κρατούνται μόνο και μόνο επειδή ο κ. Κρουζ βρίσκεται υπό παρακολούθηση σε περίπτωση που επιχειρήσει να αυτοκτονήσει λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματος».