Δικαστήριο στη Βρετανία απαγόρευσε σε 48χρονη... να τραγουδά

Δικαστήριο στη Βρετανία απαγόρευσε σε 48χρονη... να τραγουδά

Οι γείτονες μία 48χρονης γυναίκας στη Βρετανία αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα δικαστήρια ώστε να την σταματήσουν από το να τραγουδά.

Η γειτνίαση με την Heather Webb, που σύμφωνα με τους καταγγελθέντες «τραγουδά σαν γάτα που πνίγεται», είχε γίνει ανυπόφορη.

Ύστερα από σειρά καταγγελιών από γειτονία σε συνοικία του Νόριτς, που δεν μπορούσε να υπομείνει πλέον το μαρτύριο, το δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει στη γυναίκα από το να τραγουδά για τους επόμενους 24 μήνες.

Η απόφαση ελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως η 48χρονη την έχει παραβεί ήδη τρεις φορές, προς μεγάλη απογοήτευση των κατοίκων της περιοχής, που απολάμβαναν επιτέλους την ηρεμία τους.

Ο Paul Burford, ο οποίος μένει 40 μέτρα μακριά από το διαμέρισμα της Webb, σημείωσε πως άκουσε ένα «αλλοπρόσαλλο τραγούδι όπερας» στις 8:30 το πρωί. «Ακούγεται σαν γάτα που πνίγεται για να είμαι ειλικρινής», είπε.

«Όταν την πρωτοάκουσα… πήγα στο παράθυρο για να σιγουρευτώ πως ο θόρυβος προερχόταν από το διαμέρισμα της. Και αυτό συνέβαινε. Ακούγεται συνέχεια από κει», κατήγγειλε άλλη γείτονας, σημειώνοντας πως η φωνή της Webb διαπέρασε ακόμη και τα ακουστικά που φορούσε.

Η 48χρονη δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ούτε είχε νομική υποστήριξη, όμως δηλώνει αθώα. «Δεν θυμάμαι», είπε ερωτώμενη από την αστυνομία αν πράγματι ήταν αυτή που τραγουδούσε.

Πηγή: CNN.GR

Διαβάστε περισσότερα για τον Κόσμο πατώντας εδώ!