ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΗΠΑ: Σπρώχνουν ανήλικη από γέφυρα παρά τη θέλησή της (vid-pic)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΗΠΑ: Σπρώχνουν ανήλικη από γέφυρα παρά τη θέλησή της (vid-pic)

Από τύχη ζει η 16χρονη πρωταγωνίστρια ενός ανατριχιαστικού βίντεο που κάνει, τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου.

Στις εικόνες εμφανίζεται μία 16χρονη που στέκεται στο χείλος μιας γέφυρας, σχεδόν είκοσι μέτρα πάνω από τον ποταμό Λιούις της πολιτείας της Ουάσινγκτον.

Διαβάστε: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Γυναίκα καταζητείται από την Αστυνομία

Τρομαγμένη καθώς είναι, διστάζει να πηδήξει στο νερό και ακούγεται να λέει δύο φορές «όχι», παρότι οι φίλοι από πίσω της μετρούν αντίστροφα. Λίγα δεύτερα μετά, μία από τις φίλες της φαίνεται να τη σπρώχνει, χωρίς τη συγκατάθεσή της, από τη γέφυρα.

Δείτε το video:

Η Ashley Mahree, η χρήστρια που ανήρτησε το βίντεο στο YouTube, γνωστοποίησε πως η 16χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και τραύμα στον πνεύμονα.

«Αυτό είναι σχεδόν εγκληματικό. Θα μπορούσε εύκολα να την έχει σκοτώσει. Και νομίζω πως αυτό το κορίτσι με κάποιο τρόπο πρέπει να λογοδοτήσει. Το άτομο που την έσπρωξε πρέπει να πάει φυλακή», γράφει η Mahree στο YouTube.

Δείτε τη φωτογραφία:
Travma Gefira

«Η κόρη μου έχει μακρύ δρόμο για την ανάρρωση. Νομίζω πως το κορίτσι που την έσπρωξε ίσως θα’πρεπε να παραδοθεί και να συνειδητοποιήσει τι έκανε λάθος. Θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την κόρη μου», τόνισε η μητέρα της 16χρονης στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KATU.

Διαβάστε περισσότερα για τον Κόσμο πατώντας εδώ!