Δείτε το Μπάκιγχαμ που στολίστηκε για Χριστούγεννα και είναι παραμυθένιο

Δείτε το Μπάκιγχαμ που στολίστηκε για Χριστούγεννα και είναι παραμυθένιο

Ένα Παλάτι δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο λαμπερό!

Άλλη μία από τις επίσημες κατοικίες της Βασίλισσας έχει διακοσμηθεί για τα Χριστούγεννα, και το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο όσο αξίζεισε ένα Παλάτι. 
 
Τρία πανύψηλα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν τοποθετηθεί στη Μαρμάρινη αίθουσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, διακοσμημένα με εκατοντάδες λευκά φώτα και βασιλικά στολίδια, μικροσκοπικά κόκκινα βελούδινα και χρυσά στέμματα και κεντημένα άμαξες. Γιρλάντες με κόκκινα βελούδινα και πολύχρωμα στολίδια κατά μήκος της μεγάλης σκάλας.
 
5c078e1e4eb67
 
Όπως και τα δέντρα στο Κάστρο Windsor, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που χρησιμοποιεί η Βασίλισσα καλλιεργήθηκαν στο πάρκο Windsor Great Park και μεταφέρθηκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στις αρχές Δεκεμβρίου. Η κατοικία του Μονάρχη στο Windsor του μονάρχη διακοσμήθηκε την τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου, με ένα εντυπωσιακό 23 ποδιών ύψους δέντρο Nordmann Fir στο Hall St George, ενώ ένα δεύτερο, μικρότερο δέντρο ύψους 15 ποδιών έχει τοποθετηθεί στο Crimson Drawing Room.
 
5c078dd99e73d
 
Ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Καμίλα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ, και ο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν θα μπορούν να απολαύσουν το στολισμένο Παλάτι σε όλη του τη δόξα όταν θα βρεθούν στο παραδοσιακό γεύμα της Βασίλισσας λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα στο Μπάκιγχαμ.
 
5c078de8393d5
 
 
Η 92χρονη μονάρχης προσκαλεί τα μέλη της οικογένειας για το γεύμα, προτού αναχωρήσει για το κτήμα Sandringham μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, όπου μένουν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.
 
Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στα social media δείχνει το προσωπικό που διακοσμεί, τα ψηλά χριστουγεννιάτικα δέντρα και στέλνει μήνυμα: "Είναι επίσημο, ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ!".
 
Δείτε το:
 
 
Πηγή: thetoc.gr