Βρετανία: Σύλληψη υπόπτου για το φόνο με μαχαίρι εντός τρένου στο Σάρεϊ

Βρετανία: Σύλληψη υπόπτου για το φόνο με μαχαίρι εντός τρένου στο Σάρεϊ

Ο ύποπτος που καταζητούνταν για το φόνο με μαχαίρι ενός άνδρα σε τρένο στο Σάρεϊ χθες το απόγευμα συνελήφθη

Ο ύποπτος που καταζητούνταν για το φόνο με μαχαίρι ενός άνδρα σε τρένο στο Σάρεϊ χθες το απόγευμα συνελήφθη, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Αστυνομία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των μέσων μαζικής μεταφοράς της Βρετανίας, μετέδωσε το BBC.
 
Ένας 51χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου χθες Παρασκευή στη διάρκεια «άγριου καβγά» που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Γκίλφορντ-Λονδίνο.
 
Ο άνδρας σκοτώθηκε μπροστά στο 14χρονο γιο του.
 
Το θύμα και αυτός που τον μαχαίρωσε επιβιβάστηκαν στο τρένο στο σταθμό London Road στο Γκίλφορντ γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας χθες. Η Αστυνομία δεν πιστεύει ότι γνωρίζονταν.
 
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι συλλάβαμε σήμερα το πρωί αυτόν που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος σε σχέση με το βίαιο αυτό έγκλημα και άλλο ένα πρόσωπο που ενέχεται» δήλωσε στο BBC Breakfast ο αξιωματούχος της Αστυνομίας Σον Ο’Κάλαχαν, διευκρινίζοντας ότι οι δύο συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Σάρεϊ.
 
Βάσει των στοιχείων που έχουν από την έρευνα που έκαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας και από αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια προφορική συζήτηση τριών-τεσσάρων λεπτών, η οποία μεταφέρθηκε από το βαγόνι στο οποίο είχαν επιβιβαστεί σε άλλο και κλιμακώθηκε, για να καταλήξει στην απρόκλητη αυτή βίαιη επίθεση, που είχε αποτέλεσμα το θάνατο του ενός, διευκρίνισε ο Ο’Κάλαχαν, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία δεν καταζητεί άλλον ύποπτο μέχρι στιγμής και ότι πιστεύει πως έχει εντοπίσει τα σωστά πρόσωπα.