«Θρίλερ» σε πτήση: 250 επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε αεροπλάνο για 13 ώρες (Pics)

«Θρίλερ» σε πτήση: 250 επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε αεροπλάνο για 13 ώρες (Pics)

Τι καθυστέρησε την πτήση

Η πτήση 179 της United, που εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ Νιούαρκ, κοντά στη Νέα Υόρκη, και Χονγκ Κονγκ, χρειάστηκε να κατευθυνθεί χθες το βράδυ προς το Γκουζ Μπέι στην επαρχία της Νέας Γης και Λαμπραντόρ εξαιτίας ενός επείγοντος ιατρικού περιστατικού, όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία στο CBC.
 
 
Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα εμπόδισε το αεροσκάφος από το να απογειωθεί και οι επιβάτες υποχρεώθηκαν να παραμείνουν εντός του αεροπλάνου, καθώς δεν υπάρχει τελωνειακός υπάλληλος τη νύχτα σε αυτό το αεροδρόμιο, διευκρίνισε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.
 
 
Οι περίπου 250 επιβάτες παρέμειναν περισσότερες από 13 ώρες στο αεροπλάνο, αναμένοντας την άφιξη ενός άλλου αεροσκάφους, για να ταξιδέψουν, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι στην καναδική τηλεόραση.
 
united stuck 01 ht mz 190120 hpEmbed 3x4 992
 
Μία εξ αυτών, η Σόνια Ντατ, σε τηλεφωνική επικοινωνία, διαμαρτυρήθηκε διότι η θέρμανση εντός του αεροσκάφους δεν ήταν επαρκής και η διανομή φαγητού και καφέ, έπειτα από αρκετές ώρες αναμονής, δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει την οργή των επιβατών.
 
united stuck 02 ht mz 190120 hpMain 16x9 992
 
Στην περιοχή, ο υδράργυρος είχε βουτήξει στους -30 βαθμούς Κελσίου και το ψύχος ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία να χαλάσει μία πόρτα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να φύγει, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.
 
united stuck 03 ht mz 190120 hpEmbed 3x4 992
 
Μεγάλο τμήμα του Καναδά, ιδίως το ανατολικό, επλήγη αυτό το Σαββατοκύριακο από πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις, που προκάλεσαν προβλήματα στις οδικές μεταφορές αλλά και ακυρώσεις πτήσεων σε αεροδρόμια της χώρας.
 
united stuck 04 ht mz 190120 hpEmbed 3x4 992
 
 
Πηγή: newsbomb.gr