Τι συμβαίνει με την υγεία του Σουμάχερ – Στη Μαγιόρκα με ελικόπτερο

Τι συμβαίνει με την υγεία του Σουμάχερ – Στη Μαγιόρκα με ελικόπτερο

Νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Σουμάχερ πήγε στη Μαγιόρκα με ελικόπτερο.

Πολλά ερωτήματα εγείρει τύπου «Bell 429 Global Ranger» κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2018 ένα ειδικά εξοπλισμένο ελικόπτερο για μεταφορά ασθενών παρέλαβε τον Μίχαελ Σουμάχερ από την οικία του στο Γκαλντ της Ελβετίας και τον μετέφερε στην οικογενειακή βίλα στο Πορτ ντ’ Αντράτ στη Μαγιόρκα.

Διαβάστε επίσης: Το είδαμε κι αυτό: Πορείες εθνικιστών κατά του Αγίου Βαλεντίνου στην Ινδία (εικόνες + βίντεο)

Ο Σουμάχερ παρέμεινε στη Μαγιόρκα για δύο εβδομάδες, συνεπώς πέρασε εκεί τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, αλλά και τα γενέθλιά του. Παρ΄ όλα αυτά ο παγκόσμιος πρωταθλητής ακόμα πασχίζει να αναρρώσει μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι το 2013.

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bunte», το κτήμα στη Μαγιόρκα αγοράστηκε από την οικογένεια Σουμάχερ στον Ιούλιο του 2018 ως θέρετρο διακοπών για περίπου 30 εκατ. ευρώ. Η βίλα του θρύλου της F1 έχει ονειρική θέα στη θάλασσα, φοίνικες, κήπο και δύο πισίνες μέσα σε 15.000 τ.μ.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ειδήσεις της ημέρας.

 Ο λόγος για αυτήν την επίσκεψη είναι αρκετά προφανής. Το ήπιο μεσογειακό κλίμα διευκολύνει τη ανάρρωση του «Σούμι» ακόμα και κατά του χειμερινούς μήνες ανά διαστήματα προσφέροντας καθαρό αέρα και ηρεμία.

Το γεγονός βέβαια ότι η προσωπική νοσοκόμα του φορούσε ιατρική μάσκα όσο τον περιέθαλπε στην επίσκεψη αποκαλύπτει ότι ακόμα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για πιθανή μόλυνση του.

Η Κορίνα Σουμάχερ είχε δηλώσει απευθυνόμενη στους θαυμαστές, ότι «Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρώπινος δυνατό για να τον βοηθήσουμε».

Πηγή: Newsbomb.gr