«Παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον»: Σοκάρει το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ (Βιντεο)

«Παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον»: Σοκάρει το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ (Βιντεο)

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ για τις παιδοφιλικές δραστηριότητες του Μάικλ Τζάκσον

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ για τις παιδοφιλικές δραστηριότητες του Μάικλ Τζάκσον, το οποίο έχει διάρκεια 4 ωρών και θα μεταδοθεί σε δύο μέρη από το HBO.

Διαβάστε επίσης: Η πρώην πόρνη που έγινε νύφη του Ισλαμικού Κράτους αποκαλύπτει την ιστορία της (Φωτο&Βιντεο)

Το ντοκιμαντέρ, με τον τίτλο Leaving Neverland, θα μεταδοθεί σε δύο μέρη και βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν τις μακροχρόνιες σχέσεις τους με τον τραγουδιστή στις ηλικίες των 7 και 10 ετών αντίστοιχα και όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.

«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε και αυτός και εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή», εξομολογείται στο τρέιλερ ο ένας εκ των δύο ανδρών. Το Leaving Neverland προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Sundance προκαλώντας σοκ σε κριτικούς και θεατές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο σκηνοθέτης του, Νταν Ριντ, έχει πει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον».

Το ίδρυμα του Μάικλ Τζάκσον έχει εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για το περιεχόμενο της ταινίας αρνούμενο όσα περιλαμβάνονται σε αυτή ενώ έχει κατηγορήσει τον Ριντ ότι δεν μίλησε με κανένα μέλος της οικογένειας του βασιλιά της ποπ ή τους νομικούς εκπροσώπους τους.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr