ΗΠΑ: Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για τον πιο απίθανο λόγο (Βίντεο)

ΗΠΑ: Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για τον πιο απίθανο λόγο (Βίντεο)

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασε

Τη... φαεινή ιδέα να σκηνοθετήσει την απαγωγή του είχε ένας 60χρονος στις ΗΠΑ προκειμένου να μην καταβάλλει τα κέρδη που είχε αποκομίσει από το Super Bowl.
 
 
Ο 60χρονος βρέθηκε δεμένος μέσα στο φορτηγό του κοντά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη (27/02).
 
 
Σύμφωνα με το BBC, η εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν ότι είχε απαχθεί από δύο ένοπλους άνδρες δύο ημέρες πριν, ωστόσο το γεγονός ότι βρέθηκε πλυμένος, ξυρισμένος και ήρεμος προκάλεσε υποψίες στις Αρχές.
 
Οι Αρχές πιστεύουν ότι προσπαθούσε να αποφύγει να καταβάλλει το ποσό των 50.000 δολαρίων που χρωστάει, συμμετέχοντας σε ένα ομαδικό διαδικτυακό στοίχημα και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απάτη και για ψευδή κατάθεση.
 
Σύμφωνα με ότι είπε στις Αρχές ο 60χρονος, πήγε να παραλάβει δύο άντρες με το φορτηγό του τη Δευτέρα, τους οποίους γνώριζε επειδή είχαν εμπλακεί, όπως και ο ίδιος, σε διαδυκτιακό στοίχημα στο οποίο οι συμμετέχοντες προβλέπουν τα πιθανά σκορ.
 

Ο 60χρονος υποστήριξε ότι οι άντρες τον απείλησαν με όπλο, αποσπώντας του 16.000 δολάρια και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους μεταφέρει για δύο ημέρες σε διαφορετικά σημεία, στη δυτική περιοχή της πολιτείας της Νέας Υόρκης, πριν τελικά τον δέσουν και τον εγκαταλείψουν σε ένα πάρκινγκ.

«Περαιτέρω έρευνα και συνεντεύξεις που ελήφθησαν, υπέδειξαν ότι αυτή η ιστορία είναι κατασκευασμένη» απεφάνθη η πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Πηγή: newsbomb.gr