Εξέπληξε και πάλι ο Τραμπ: Αυτή τη φορά θερμό υποστηρικτή του - Δέστε τι έκανε

Εξέπληξε και πάλι ο Τραμπ: Αυτή τη φορά θερμό υποστηρικτή του - Δέστε τι έκανε

Ευχή που έγινε πραγματικότητα

Είναι μεταξύ των θερμότερων υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ και οι γιατροί του έχουν δώσει μόλις λίγους μήνες ζωής: μία, ωστόσο, από τις ευχές του Τζέι Μπάρετ έγινε πραγματικότητα, όταν του τηλεφώνησε ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Κι αυτό χάρη στην αδελφή του, μια Δημοκρατική.

Ο 44χρονος Μπάρετ βρίσκεται στο τελικό στάδιο κυστικής ίνωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα New Haven Register. Η αδελφή του Μπρίτζιτ Χόσκι, μια Δημοκρατική που εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στο Ουέστ Χέιβεν, σε απόσταση 100 χλμ βορειοανατολικά της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία, προκειμένου ο αδελφός της να λάβει το τηλεφώνημα που τόσο ονειρευόταν.

Διαβάστε επίσης: Ανακαλείται και δεύτερο παιδικό προϊόν από τα JUMBO (φωτο)

Χθες ανήρτησε η ίδια στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο με τον Μπάρετ, έναν απογοητευμένο ψηφοφόρο του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τον Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνδιάλεξης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων στον Μπάρετ, που έχει καθετήρες συνδεδεμένους στη μύτη και την τραχεία του, ότι «η όψη του είναι καλή», ενώ συνομίλησε μαζί του σε θερμό κι οικείο κλίμα.

«Είστε ένας πρωταθλητής, δίνετε τη μάχη σας, έτσι δεν είναι;» λέει ο μεγιστάνας. «Θα ήταν ωραίο εάν μπορούσατε να έρθετε σε μία από τις συγκεντρώσεις μου. Θα ήταν πραγματικά ωραίο», προσθέτει. «Εάν μπορούσατε να με βάλετε στη λίστα, θα έβρισκαν ένα μέσο να έρθω» απάντησε ο Μπάρετ στον Αμερικανό Πρόεδρο, που του υποσχέθηκε μια «θέση στην πρώτη γραμμή».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook, σταματά σε αυτό το σημείο, όμως σύμφωνα με τη New Haven Register, η συζήτηση συνεχίζεται για ένα ακόμη λεπτό. Ο Τζέι Μπάρετ είπε στην εφημερίδα ότι υποσχέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ να «τον ψηφίσει το 2020, Θεού Θέλοντος». Το Σάββατο, ένας αξιωματούχος του Υπουργείου Στέγασης, που μένει κοντά στο σπίτι του Μπάρετ, θα του φέρει ένα δώρο από τον Πρόεδρο, διευκρινίζει η εφημερίδα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ