Απίθανος τύπος με στολή Batman πήγε να βοηθήσει αστυνομικούς στην πάταξη του εγκλήματος (Βίντεο)

Απίθανος τύπος με στολή Batman πήγε να βοηθήσει αστυνομικούς στην πάταξη του εγκλήματος (Βίντεο)

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών

Πιο αναλυτικά, δεκάδες αστυνομικοί που συμμετείχαν σε καταδίωξη ύποπτου οχήματος, είχαν οχυρωθεί πίσω από τα περιπολικά τους, καθώς οι οπλισμένοι και επικίνδυνοι κακοποιοί δήλωναν έτοιμοι για όλα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Στο σημείο άρχισαν να συγκεντρώνονται πολίτες όλων των ηλικιών, όμως ένας από αυτούς δεν ήταν όπως όλοι οι υπόλοιποι, καθώς η αμφίεσή του μαρτυρούσε και τις προθέσεις του.

Ο άντρας, φορώντας μία ολόσωμη στολή του διάσημου σούπερ ήρωα της Γκόθαμ Σίτυ κι έχοντας παρκαρισμένο σε απόσταση αναπνοής το Batmobile του, έφτασε στο μπλόκο της αστυνομίας, ζητώνταςτην άδεια από τους αστυνομικούς να επέμβει και να δώσει τέλος στο συμβάν, όμως οι τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δεν φάνηκαν να συγκινούνται ιδιαίτερα από την πρωτοβουλία του επίδοξου Μπρους Γουέιν και τον ξαπόστειλαν από εκεί που ήρθε.

Όμως, η παρουσία καμερών και κινητών τηλεφώνων ήταν αρκετή ώστε βα απαθανατιστεί η παρουσία του «Ανθρώπου Νυχτερίδα», η εικόνα του οποίου έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς χρήστες μάλιστα να θεωρούν ότι ίσως και θα έπρεπε να τον αφήσουν να επέμβει στο περιστατικό για να αποδείξει αν όντως πρόκειται για τον διάσημο super ήρωα ή για μία ακόμη φτηνής απομίμησής του.

Gazzetta