Σοκάρει η μαρτυρία 14χρονου που αγνοείτο από το 2011: «Με είχαν απαγάγει» (Φωτο&Βιντεο)

Σοκάρει η μαρτυρία 14χρονου που αγνοείτο από το 2011: «Με είχαν απαγάγει» (Φωτο&Βιντεο)

Ο νεαρός είπε στις Αρχές ότι κατάφερε να δραπετεύσει

«Θρίλερ» με την ταυτότητα ενός 14χρονου στις ΗΠΑ που ισχυρίζεται ότι είναι ένα παιδί που αγνοείτο το 2011

Ο νεαρός είπε στις Αρχές ότι κατάφερε να δραπετεύσει από τους απαγωγείς του που τον κρατούσαν αιχμάλωτο όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2011, ο 6χρονος τότε Timmothy Pitzen έφυγε από το σχολείο με τη μητέρα του στο Ιλινόις και πήγαν μαζί σε ζωολογικό κήπο. Μία ημέρα μετά ο πατέρας του αγοριού δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η χώρα είναι το μεγαλύτερο «μπορντέλο» της Ευρώπης

Λίγες ημέρες αργότερα, η μητέρα του Timmothy βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο Ρόκφολντ με ένα σημείωμα που έλεγε πως ο γιος της ήταν ασφαλής, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να τον βρει.

 Την Τετάρτη (03/04), ένας 14χρονος είπε στην αστυνομία πως είναι ο Timmothy και ανέφερε στους αξιωματικούς πως είχε διασχίσει μια γέφυρα στο Κεντάκι.

«Όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε πολλές κλήσεις με πολλούς να λένε πως τον είχαν δει σε διάφορες περιοχές» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν έχουμε ιδέα αν είναι πράγματι ο Timmothy. Μπορεί και να είναι μια φάρσα».

timmothy.jpg

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Η γιαγιά του, Αλάνα Άντερσον, δήλωσε: «Δεν θέλουμε να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας και τις ελπίδες της οικογένειάς μας μέχρι να ξέρουμε κάτι».

Σύμφωνα με τις Αρχές το αγόρι ανέφερε ότι «μόλις είχε δραπετεύσει από δύο απαγωγείς».

Τους περιέγραψε ως άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση σε ένα SUV με πινακίδες Γουισκόνσιν και πως έμεναν στο Red Roof Inn.

Οι Αρχές ερευνούν για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του 14χρονου.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr