Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε ο πατέρας της φωτογραφίας που έγινε viral

Παναγία των Παρισίων: Βρέθηκε ο πατέρας της φωτογραφίας που έγινε viral

Το ερώτημα παραμένει - Ποιος είναι ο πατέρας που παίζει με την κόρη του μπροστά από την Παναγία των Παρισίων λίγο πριν την μεγάλη καταστροφή;

Η αναζήτηση τελείωσε αλλά όλοι θα μείνουμε με την απορία: ποιος είναι ο πατέρας που παίζει με την κόρη του μπροστά από την Παναγία των Παρισίων λίγο πριν την μεγάλη καταστροφή;

Διαβάστε επίσης: Παναγία των Παρισίων: Βραχυκύκλωμα η αιτία της καταστροφικής πυρκαγιάς (Βίνετο)

Μετά από μερικά 24ωρα αναζήτησης ο ίδιος επικοινώνησε με την Μπρουκ Γουίνδσορ, η οποία και είχε απαθανατίσει το στιγμιότυπο. Όπως εκείνη έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο twitter, «η αναζήτηση έλαβε τέλος. Η φωτογραφία έφτασε μέχρι τον μπαμπά και την οικογένειά του. Επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του και που απάντησε: "σε ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη φωτογραφία, θα βρούμε ένα ξεχωριστό μέρος για να την τοποθετήσουμε." Σας ευχαριστώ όλους που μοιραστήκατε τη φωτογραφία αλλά και για τα καλά σας λόγια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Στην φωτογραφία της Γουίνδσορ φαίνεται ο μπαμπάς να παίζει ανέμελα με την κόρη του μια ώρα προτού οι φλόγες τυλίξουν τον ναό. Όταν την ανακάλυψε στα αρχεία της, έκανε δημόσια έκκληση μέσω social media αναζητώντας τους δύο πρωταγωνιστές.

pateras kori

Το Tweet έγινε share από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να χαρακτηρίζουν «ιστορική» τη φωτογραφία.

Όπως παραδέχτηκε η νεαρή από το Μίσιγκαν, ήταν τέτοια η χαρά της στιγμής που δίσταζε να τους διακόψει για να τους δώσει τη φωτογραφία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι», τόνισε η ίδια.

Η Γουίνδσορ ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι κι ανήμποροι την καταστροφή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Πηγή: newsbomb.gr