Πέθανε γνωστό μοντέλο σε ηλικία 37 ετών (Φωτο)

Πέθανε γνωστό μοντέλο σε ηλικία 37 ετών (Φωτο)

«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα του συζύγου της στο Instagram

Το μοντέλο και ηθοποιός από τον Καναδά, πέθανε σε ηλικία μόλις 37 ετών και ο σύζυγός της, ανακοίνωσε το θάνατό της στο Instagram, με ένα συγκινητικό post, εκφράζοντας τον πόνο και την αγάπη του.

Διαβάστε επίσης: Οργή στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί χτυπούν το κεφάλι 15χρονου στο έδαφος για να τον συλλάβουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σύζυγός της μετέφρασε το μήνυμα στα ισπανικά, όπου ζήτησε, σεβασμό κατά τη δύσκολη στιγμή του πένθους.

Πλήθος ηθοποιών και προσώπων της showbiz, αλλά και φίλοι του ζευγαριού, εξέφρασαν τη συλλυπητήριά τους, ενώ μίλησαν με τα ομορφότερα λόγια για την 37χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Αγαπητοί φίλοι, εξ ονόματος των οικογενειών Sherk και Bichir Nájera, με αδιανόητο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου 2019, η αγαπητή μας Stefanie Sherk, η αγαπημένη μου γυναίκα, πέθανε. Είναι η πιο θλιβερή και σκληρή περίοδος της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ξεπεράσουμε αυτόν τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Stefanie θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα την κρατήσουμε στις καρδιές μας για πάντα. Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τις προσευχές τους και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας, ώστε να θρηνήσουμε με ειρήνη και ιδιωτικότητα σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Ευχόμαστε η Stefanie Sherk, ο άγγελος μου και η αγάπη της ζωής μου, να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο Demian Bichir.

Πηγή: Newsbomb.gr