Μασαχουσέτη: Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο που πήγε να τα ταΐσει!

Μασαχουσέτη: Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο που πήγε να τα ταΐσει!

Ο ιδιοκτήτης τους έλειπε και το παιδί πήγε να τα φροντίσει, όταν για άγνωστο λόγο του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν μέχρι θανάτου

Ένα 14χρονο αγόρι βρήκε φρικτό θάνατο στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όταν το κατασπάραξε αγέλη σκύλων που είχε πάει να ταΐσει!

Διαβάστε επίσης: Ξύλο στη Βουλή του Χονγκ Κονγκ: Με φορείο έφυγε τραυματίας βουλευτής (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αμερικανικά μμε, τα σκυλιά βρίσκονταν στο σπίτι του ιδιοκτήτη τους Σκοτ Ντάνμορ που είναι και εκπαιδευτής, ο οποίος έλειπε από την πόλη. Ο 14χρονος Ράιαν Χέιζελ επρόκειτο να τα φροντίσει, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Το αγόρι έφτασε στο σπίτι του Ντάνμορ με τη γιαγιά του, που τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Αφού πέρασε σχεδόν μία ώρα από την στιγμή που το παιδί είχε μπει στο σπίτι, η γιαγιά ανησύχησε και ειδοποίησε τους γονείς του παιδιού, που με τη σειρά τους ζήτησαν από έναν γείτονα να δει τι συμβαίνει.

Εκείνος πήγε στο σπίτι του Ντάνμορ και βρήκε το παιδί μέσα στα αίματα, να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από τα ζώα. Συνολικά εκεί βρίσκονταν 11 σκυλιά, όμως οι αρχές δεν πιστεύουν ότι του επιτέθηκαν όλα. Προς το παρόν έχουν θέσει σε απομόνωση τέσσερα σκυλιά, που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στην επίθεση.

Μεταξύ άλλων επρόκειτο για γερμανικούς ποιμενικούς, βελγικά μαλινουά, δύο ράτσες που συχνά χρησιμοποιούνται ως σκυλιά της αστυνομίας.

Πηγή: protothema.gr