Αδιανόητο: 14χρονος Ουκρανός έσφαξε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε ηλεκτρονικό παιχνίδι (Φώτο)

Αδιανόητο: 14χρονος Ουκρανός έσφαξε φίλο του επειδή τον κέρδισε σε ηλεκτρονικό παιχνίδι (Φώτο)

Ο 14χρονος μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές στο λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τον φίλο του

Σε 3,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας 14χρονος στην Ουκρανία για τη δολοφονία ενός 15χρονου φίλου του επειδή τον κέρδισε σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης: Αυστραλία: Πέταξε αυγό σε ακροδεξιό πολιτικό (Βίντεο)

Ο δράστης του εγκλήματος, ο οποίος είναι γιος πλούσιου κατοίκου του χωριού Νιζινάγια Άψα, είχε προσκαλέσει στο σπίτι του τον φίλο του προκειμένου να παίξουν ένα παιχνίδι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που του χάρισε ο πατέρας του.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο από αστυνομικούς ο καβγάς που οδήγησε στην άγρια δολοφονία του 15χρονου ξεκίνησε μετά την ήττα του δράστη στο παιχνίδι.

ukra-dara2

Κατά τις ίδιες πηγές ο 14χρονος μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές στο λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του τον φίλο του.

Φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τα ίχνη από το αίμα του 15χρονου ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τον δολοφόνο-φίλο του.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

«Ο γιος μου δέχθηκε συνολικά 27 μαχαιριές. Οι ειδικοί μου είπαν ότι το μοιραίο χτύπημα ήταν αυτό στο λαιμό με το οποίο σχεδόν τον αποκεφαλισε. Στη συνέχεια ξέσπασε στο κορμί του» δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου.

Ο τοπικός εισαγγελέας, πάντως, υπέβαλε έφεση στην απόφαση και ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών στον 14χρονο για τη δολοφονία.

Πηγή: protothema.gr