Γαλλία: Στο εδώλιο ένας... κόκορας – Δείτε τον απίστευτο λόγο

Γαλλία: Στο εδώλιο ένας... κόκορας – Δείτε τον απίστευτο λόγο

Έξαλλοι οι γείτονες

Η δίκη ενός κόκορα, αναβλήθηκε για τις 4 Ιουλίου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους διαδίκους να βρουν μια... συμβιβαστική λύση.

Διαβάστε επίσης: Πήγαν να κόψουν ένα δέντρο - Τα «έχασαν» με αυτό που βρήκαν

Η δίκη ενώπιον του δικαστηρίου του Ροσφόρτ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, αναβλήθηκε επισήμως για τυπικούς λόγους, προκειμένου να ανταλλάξουν οι δικηγόροι μεταξύ τους κάποια έγγραφα. Ο «κατηγορούμενος», ο Μορίς, ήταν «κουρασμένος» και δεν παραβρέθηκε. Απόντες ήταν και οι ενάγοντες, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το τουριστικό νησί Ολερόν, στη δυτική Γαλλία.

Ο κόκορας ζει στην κοινότητα Σεν-Πιερ ντ'Ολερόν και έχει φέρει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες της γειτονικής εξοχικής κατοικίας.

Η ιδιοκτήτρια του Μορίς, η Κορίν Φεσό, δήλωσε «ανοιχτή στον διάλογο», υποστηρίζοντας ότι οι ενάγοντες, τους οποίους δεν γνωρίζει προσωπικά, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να τα βρουν μεταξύ τους πριν προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο συνήγορός της, όμως από την άλλη, ο δικηγόρος των εναγόντων είπε ότι οι πελάτες του είχαν απευθυνθεί και στον δήμαρχο του Σεν-Πιερ ντ'Ολερόν, αναζητώντας έναν φιλικό διακανονισμό.

Η περιπέτεια του Μορίς έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στη Γαλλία.

Ένας κόκορας που... κατηγορείται από γείτονες ότι λαλεί υπερβολικά νωρίς το πρωί, παραπέμφθηκε σε δίκη στη Γαλλία.

Πηγή: newsbomb.gr