Έκανε έρωτα με δίδυμα αδέρφια και δεν έμαθε ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της (Φώτο)

Έκανε έρωτα με δίδυμα αδέρφια και δεν έμαθε ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της (Φώτο)

Η υπόθεση οδηγήθηκε σε μια δικαστική διαμάχη που κράτησε τρία χρόνια

Το 2003 στην πολιτεία του Missouri η Holly Marie Adams είχε ταυτόχρονα σχέσεις με δυο πανομοιότυπα δίδυμα αδέρφια, τον Raymon και τον Richard Miller. Τα αδέρφια δεν γνώριζαν για την σχέση που είχε και με τους δυο. Και μάλλον ήταν ικανοποιημένοι. Ωστόσο μια μέρα τα πράγματα μπερδευτήκαν πολύ.

Διαβάστε επίσης: Βικτόρια Μοντέστα: Η πρώτη performer με προσθετικό πόδι στο διάσημο καμπαρέ Crazy Horse (Φώτος)

Εκείνη την ημέρα, η Adams έκανε έρωτα και με τους δυο, με λίγες ώρες διαφορά. Αλλά έτυχε να μείνει έγκυος. Η Adams είπε πως ο πατέρας ήταν ο Raymon, όμως εκείνος το αμφισβήτησε, απαιτώντας να γίνει τεστ πατρότητας DNA, πηγαίνοντας τον αδερφό του στο δικαστήριο.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αν και τοι τεστ DNA τις περισσότερες φορές δίνει την λύση, σε αυτή την περίπτωση δεν βοήθησε. Κι αυτό γιατί το τεστ έδειξε πως υπήρχε 99,9% πιθανότητα και για τους δυο, για το ποιος είναι ο πατέρας. Κανένας δεν ήθελε λοιπόν να πληρώσει για να μεγαλώσει το παιδί. Το γεγονός ότι η σύλληψη έγινε μια ημέρα που έκανε έρωτα και με τους δυο, περιέπλεξε περισσότερο τα πράγματα.

Η υπόθεση οδηγήθηκε σε μια δικαστική διαμάχη που κράτησε τρία χρόνια. Ο Raymon τελικά, παρόλο που το τεστ DNA δεν έδωσε την λύση, παρέμεινε ο πατέρας του παιδιού, επειδή σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου «είχε ήδη χτίσει συναισθηματικούς δεσμούς με την κόρη της Adams». Το κορίτσι βέβαια, που σήμερα πρέπει να είναι 15 ετών, δεν θα μπορέσει να μάθει ποτέ ποιος είναι ο πατέρας και ποιος ο θείος της.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και το 2009 στην Βραζιλία. Μια γυναίκα έμεινε έγκυος όταν γνώρισε έναν άντρα σε ένα πάρτι. Όταν τον συνάντησε, εκείνος αρνήθηκε ότι την γνωρίζει και έριξε την ευθύνη στον δίδυμο αδερφό του. Το τεστ DNA δεν βοήθησε ούτε σε αυτή την περίπτωση και τα δυο αδέρφια έριχναν την ευθύνη το ένα στο άλλο. Ακολούθησε μια δικαστική διαμάχη 9 ετών με τον δικαστή να αποφασίζει πως και τα δυο ονόματα πρέπει να μπουν στο πιστοποιητικό γέννησης του κοριτσιού.

Πηγή: pronews.gr