Μυστήριο με πλάσμα σε κάμερα ασφαλείας - Μοιάζει με ήρωα από τις ταινίες «Χάρι Πότερ» (Βίντεο)

Μυστήριο με πλάσμα σε κάμερα ασφαλείας - Μοιάζει με ήρωα από τις ταινίες «Χάρι Πότερ» (Βίντεο)

Μια παράξενη φιγούρα εντόπισε γυναίκα στην Αμερική παρατηρώντας την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της

Παρουσία μιας αλλόκοτης μορφής που θυμίζει με μυθικό πλάσμα από τοΧάρι Πότερ στην εξώπορτα του σπιτιού της παρατήρησε μια γυναίκα στην Αμερική που μοιράστηκε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στα social media.

Διαβάστε επίσης: Το χωριό που εμφανίζεται μία φορά τον χρόνο (Βίντεο)

Η Βίβιαν Γκόμεζ παρατήρησε μια σκιά πλάι στο αυτοκίνητό της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ένα περίεργο πλάσμα εμφανίστηκε στην οθόνη της κάμερας ασφαλείας. Το ον, μοιάζει εκπληκτικά με τον Ντόμπι, το μυθικό πλάσμα από τον κόσμο του Χάρι Πότερ.

Το βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο twitter την Παρασκευή και έχει χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσει ατόμων που προσπαθούν να εξηγήσουν τι μπορεί να συνέβη. Οι πιο καχύποπτοι υποστηρίζουν πως με μια προσεκτική ματιά κανείς βλέπει διπλή σκιά στο βίντεο, γεγονός υποδηλώνει πως πιθανότατα η κυρία έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης φάρσας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το ξωτικό Ντόμπι ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας Χάρι Πότερ, το οποίο και ελευθέρωσε ο πρωταγωνιστής. Οι φανατικοί των ταινιών έμοιαζαν απαρηγόρητοι όταν το ξωτικό έχανε τελικά τη ζωή του για να σώσει τον μάγο και την παρέα του. Η αντίδραση των θεατών ήταν τέτοια που η συγγραφέας των βιβλίων, Τζέι Κέι Ρόουλινγκ είχε ζητήσει συγγνώμη δημόσια για τον θάνατό του Ντόμπι.

Πηγή: iefimerida.gr