Αντέγραψε σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ για να δηλητηριάσει τον σύντροφό της

Αντέγραψε σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ για να δηλητηριάσει τον σύντροφό της

Τι είπε στους αστυνομικούς

Τρόπους να δολοφονήσει τον αρραβωνιαστικό της αναζητούσε μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ παρακολουθώντας ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου. Κατέληξε σε απόπειρα δηλητηρίασης με σταγόνες για τα μάτια.

Διαβάστε επίσης: Ιράν: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της κατάρριψης του αμερικάνικου drone

Η Τζέιμι Λιν Κρουζ συνελήφθη το Σάββατο στην πόλη Σαλίσμπερι από τις Αρχές, έπειτα από τηλεφώνημα του αρραβωνιαστικού της πως επιχείρησε να τον δηλητηριάσει. Ο άνδρας την έπιασε στα πράσα να ρίχνει σταγόνες για τα μάτια στο αναψυκτικό του, όπως αναφέρει ο σερίφης της αμερικανικής πόλης.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η Κρουζ είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν πως ξεσήκωσε την ιδέα παρακολουθώντας την ταινία Wedding Crashers. Στην κωμωδία του 2005, ο Τζον, τον οποίο υποδύεται ο Οουεν Γουίλσον ρίχνει σταγόνες για τα μάτια στο ποτό του Σακ Λοντζ, που παίζει στην ταινία ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Η «φάρσα» του φιλμ προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στον χαρακτήρα, παρότι η πρόθεση εκεί δεν είναι η δολοφονία.

Προσπάθησε να τον δηλητηριάσει για την επιμέλεια

Η συλληφθείσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σκόπευε απλώς να προκαλέσει αδιαθεσία στον αρραβωνιαστικό της και δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Ωστόσο, ο άνδρας, αφότου την είδε να ρίχνει σταγόνες για τα μάτια το αναψυκτικό, άρπαξε το παιδί τους και κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Από εκεί κάλεσε τις Αρχές που έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν την γυναίκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ABC News, το ζευγάρι διαφωνούσε για ζητήματα που αφορούσαν στην επιμέλεια το παιδιού τους, ενώ η συλληφθείσα επιθυμούσε να μετακομίσει εκτός σπιτιού παίρνοντας μαζί της, την κόρη της. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες απόπειρας δηλητηρίασης, η οποία στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα επισύρει ποινή ως και 25 μήνες φυλακή.

Πηγή: iefimerida.gr