Βγήκε ραντεβού μέσω Tinder - Βρέθηκε κομμένη σε 14 κομμάτια (Φωτος)

Βγήκε ραντεβού μέσω Tinder - Βρέθηκε κομμένη σε 14 κομμάτια (Φωτος)

Φρικτή δολοφονία

Μοιραίο ήταν για μια κοπέλα στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ το ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών, καθώς όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε μέρες μετά κομμένη σε κομμάτια.

Η 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ βρέθηκε νεκρή τον Δεκέμβριο του 2017, περίπου ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της και το ραντεβού που έμελλε να της στοιχίσει τη ζωή. Το κατακρεουργημένο σώμα της βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών που είχαν πεταχθεί σε ένα χωράφι ενώ όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, την Δευτέρα, είχε κοπεί σε 14 κομμάτια.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας 52χρονος και η 25χρονη σύντροφός του. Η άτυχη κοπέλα γνώρισε τον άνδρα στο Tinder και τον Νοέμβριο του 2017 βγήκαν ραντεβού. Κανόνισαν να συναντηθούν και δεύτερη φορά, την αμέσως επόμενη μέρα. Η τελευταία φορά που η Λουφ έδειξε σημάδια ζωής ήταν λίγο πριν το δεύτερο ραντεβού, όταν ανέβασε φωτογραφία της στο Snapchat γράφοντας "Έτοιμη για το ραντεβού μου". Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από την μητέρα της την επόμενη μέρα, όταν δεν πήγε στην εργασία της, στην οικογενειακή επιχείρηση.

H 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ που βρέθηκε κατακρεουργημένη μετά από ραντεβού μέσω Tinder

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροσυνοδοί πουλάνε σε φετιχιστές τα χρησιμοποιημένα τους καλσόν και θησαυρίζουν (Φωτος)

Στη δίκη οι δικηγόροι του 52χρονου υποστήριξαν ότι οι τραυματισμοί που έφερε η Λουφ προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια "σκληρού, συναινετικού σεξ". Ο άνδρας εκτιμάται ότι έπνιξε την κοπέλα με ένα καλώδιο και η σύντροφός του τον βοήθησε να κόψει το σώμα της και να το πετάξει. Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με θανατική ποινή.

O 52χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Σίντνεϊ Λουφ 

O 52χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Σίντνεϊ Λουφ

Πηγή:news247.gr