«Το πορνείο της κόλασης»: Εκεί όπου δεκάδες ανήλικες, άνδρες και έμβρυα βρήκαν φρικτό θάνατο (Φωτος)

«Το πορνείο της κόλασης»: Εκεί όπου δεκάδες ανήλικες, άνδρες και έμβρυα βρήκαν φρικτό θάνατο (Φωτος)

Σημειώθηκαν τουλάχιστον 91 δολοφονίες - η «πιο παραγωγική συνεργασία δολοφόνων»

Από τη δεκαετία του 1950 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1960, η Delfina και η María de Jesús González διηύθυναν το «Rancho El Ángel», γνωστό και ως το «πορνείο της κόλασης» στο οποίο σημειώθηκαν τουλάχιστον 91 δολοφονίες. Οι αδελφές από το Guanajuato του Μεξικού γράφτηκαν στο βιβλίο Guinness ως η «πιο παραγωγική συνεργασία δολοφόνων».

Οι δύο αδερφές γεννήθηκαν σε μία φτωχή οικογένεια και ο πατέραςτους, Isidro Torres, ήταν ένας αυταρχικός και βίαιος άνδρας. Την εποχή του Porfirio Diaz, διετέλεσε μέλος της αγροφυλακής. Η εξουσία που είχε, έκανε τον Torres να χάνει συχνά τον έλεγχο και την ψυχραιμία του. Όταν μάλιστα έβλεπε τις κόρες του να μην ευπρεπώς ντυμένες και να βαμμένες τις κλείδωνε στο κρατητήριο για να τους «δώσει ένα μάθημα». Μετά από μία δολοφονία που διέπραξε, ο Torres απέκτησε πολλούς εχθρούς στην περιοχή και έτσι η σύζυγός του και οι κόρες του μετακόμισαν στο Guanajuato.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Γυναίκα ζούσε επί τρία χρόνια με τη νεκρή μητέρα της

Θέλοντας να αποφύγουν τα φτωχικά χρόνια της παιδικής τους ηλικίας, όταν οι δύο αδελφές μεγάλωσαν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαρ και έναν οίκο ανοχής, το «πορνείο της κόλασης». Η Delfina και η María de Jesús González έμειναν γνωστές στην «πιάτσα» ως «Las Poquianchis», ένα παρατσούκλι που μισούσαν.

66.jpg

Τον Ιανουάριο του 1964 η Catalina Ortega, μια κοπέλα που «δούλευε» για τις δύο αδελφές, κατάφερε να δραπετεύσει από το «πορνείο της κόλασης» και απευθύνθηκε στις Αρχές. Η πρωτοφανής φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες, μερικές εκ των οποίων ανήλικες και παρθένες προς πώληση, στη «δούλεψη» των «Las Poquianchis», συγκλόνισε την κοινή γνώμη του Μεξικού.

Οι δύο αδελφές έψαχναν στην επαρχία να βρουν τα ομορφότερα κορίτσια που θα «δούλευαν» για εκείνες. Τους προσέφεραν δουλειές ως οικιακές βοηθούς ή σερβιτόρες. Πολλά ήταν αυτά που τις ακολούθησαν, κάνοντας όνειρα για μία καλύτερη ζωή στην πόλη. Οι δύο γυναίκες, φημολογείται ότι είχαν τέτοιες διασυνδέσεις, που πολλές φορές απλά απήγαγαν τα κορίτσια που ήθελαν στη «δούλεψη» τους.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Οι κοπέλες που πήγαιναν με σκοπό την επαγγελματική τους αποκατάσταση ρίχνονταν με βία στα ναρκωτικά και αναγκάζονταν να ικανοποιούν τις νοσηρές επιθυμίες των διεστραμμένων πελατών τουςΑν οι κοπέλες αρρώσταιναν, «ασχήμαιναν» από την κακομεταχείριση και τους αλλεπάλληλους βιασμούς ή σταματούσαν να ευχαριστούν τους πελάτες, απλά… τις σκότωναν.

Οι αστυνομικοί στον οίκο ανοχής των δύο αδελφών ανακάλυψαν τα απομεινάρια τουλάχιστον 91 πτωμάτων, 80 γυναικών, 11 ανδρών και αρκετών εμβρύων.

58.jpg

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι οι αδελφές σκότωσαν επίσης και πλούσιους πελάτες τους. Όταν τους ζητήθηκε να δώσουν μια εξήγηση για τους θανάτους, μία από τις αδελφές δήλωσε, «Το φαγητό δεν τους καθόταν καλά».

Το 1964, οι αδελφές González καταδικάστηκαν σε σαράντα χρόνια φυλάκισης. Η Delfina πέθανε στη φυλακή και η María εξαφανίστηκε μετά την αποφυλάκιση της.

Το 2002, εργάτες που πραγματοποιούσαν κατασκευαστικές εργασίες στην περιοχή, κοντά στο «πορνείο της κόλασης», βρήκαν μέρη 20 διαφορετικών ανθρώπινων σκελετών. Σύμφωνα με τις Αρχές, είναι πιθανό να θάφτηκαν στην περιοχή την περίοδο δράσης των «Las Poquianchis» και να είναι θύματα τους.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: newsbomb.gr