Ο γάμος της χρονιάς! Έξαλλη η νύφη, έδιωξε τους καλεσμένους! (Φώτος)

Ο γάμος της χρονιάς! Έξαλλη η νύφη, έδιωξε τους καλεσμένους! (Φώτος)

Δείτε την οργισμένη ανάρτηση της νύφης που έγινε viral

Την απόφαση να ακυρώσει τον γάμο της έλαβε μία νύφη από τον Καναδά, μετά τα όσα συνέβησαν με τους καλεσμένους της.

Η νεαρή κοπέλα ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον οποίο γνώριζε από τα 14 της. Είχε ετοιμάσει τα πάντα ακριβώς όπως τα ονειρευόταν. Η νύφη όμως είχε μια πολύ συγκεκριμένη απαίτηση από τους καλεσμένους της, την οποία όπως φάνηκε δεν εκπλήρωσαν.

wed5.jpg

ΕΔΩ όλες οι ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Η άρνηση των καλεσμένων να εκπληρώσουν την επιθυμία της νύφης, την εξόργισε και αποφάσισε μετά τα όσα συνέβησαν να ακυρώσει τον γάμο.

Η παραλίγο νύφη μάλιστα μοιράστηκε στα social media τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε τον γάμο των ονείρων της και η ανάρτησή της έχει γίνει viral.

Το κόστος του γάμου έφτανε περίπου τις 54.000 δολάρια.Το ποσό ήταν αρκετά υψηλό και θέλοντας να κάνει τον γάμο των ονείρων της σκέφτηκε πως οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν.«Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνω την ακύρωση του γάμου. Ζητώ συγγνώμη για την ακύρωση μόνο 4 μέρες πριν. Δυστυχώς, ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ διαλύσαμε τον γάμο εξαιτίας μερικών πρόσφατων και ανεπανόρθωτων προβλημάτων. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μην προχωρήσουμε σε μελλοντικές διαδικασίες», έγραψε στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Και συνέχισε: «Ο λόγος; Οι καλεσμένοι αρνήθηκαν να πληρώσουν 1.300 δολάρια για τον γάμο. Συγκεκριμένα ζήτησα μετρητά για δώρα. Πώς θα μπορούσαμε να έχουμε τον γάμο που ονειρευτήκαμε χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση. Θυσιάσαμε τόσα και το μόνο που ζητήσαμε ήταν από κάθε καλεσμένο 900 δολάρια», τόνισε και πρόσθεσε πως η κουμπάρα έδωσε 5.000 δολάρια, ενώ η οικογένεια του πρώην, πλέον, συντρόφου της 3.300 δολάρια.«Έτσι, το αίτημά μας προς τους καλεσμένους δεν κάτι το ασυνήθιστο. Και το ξεκαθάρισα. Αν δεν μπορούσατε να συνεισφέρετε, δεν θα ήσασταν καλεσμένη στον γάμο μας», έγραψε η νύφη.

Πηγή: Newsbomb.gr