«Γυναίκα αράχνη»: Ιερόδουλη δολοφόνησε τρεις άνδρες με κοκτέιλ ναρκωτικών

«Γυναίκα αράχνη»: Ιερόδουλη δολοφόνησε τρεις άνδρες με κοκτέιλ ναρκωτικών

Το μακάβριο εύρημα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μίας ιερόδουλης, η οποία φέρεται να δολοφόνησε τον σεφ γνωστού εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, Andrea Zamperoni. Η ίδια φαίνεται πως συνδέεται με ακόμη δύο θανάτους πελατών της.

Η 41χρονη Angelina Barini κατηγορείται πως έδωσε στον 33χρονο Zamperoni ένα φονικό κοκτέιλ αποτελούμενο από φαιντανύλη και ακόμη μία ουσία κατά τη διάρκεια ραντεβού τους σε ένα μοτέλ στο Κουίνς.

Η τοξικολογική εξέταση στη σορό του σεφ αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ενώ την ίδια ώρα η 41χρονη – όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Post – είναι ύποπτη για ακόμη δύο ανάλογες υποθέσεις.

Η Barini συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα και τη Δευτέρα εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το μακάβριο εύρημα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Συνελήφθη μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου συναντήθηκε με τον 33χρονο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του Zamperoni μέσα σε έναν κάδο.

«Στην άκρη του δωματίου, οι αστυνομικοί παρατήρησαν κάτι που έμοιαζε με κάδο απορριμμάτων. Μέσα στον κάδο υπήρχαν χωμένα σεντόνια και κάτι που έμοιαζε με γυμνό, ανθρώπινο πόδι, ξεπρόβαλε από τα σεντόνια», αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.Η Barini είπε στους αστυνομικούς πως δεν ήξερε τι να κάνει με το πτώμα και ισχυρίστηκε πως ο προαγωγός της την ανάγκασε να σκοτώσει τον Zamperoni. Στη συνέχεια, όμως, παραδέχθηκε ότι έδωσε στον σεφ τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο προαγωγός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δεν της επέτρεψε να καλέσει την αστυνομία και σκόπευε να τεμαχίσει και να εξαφανίσει το πτώμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ

Ύποπτη για ακόμη δύο δολοφονίες

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν ακόμη δύο υποθέσεις όπου τα θύματα έχασαν τη ζωή τους κατά τον ίδιο τρόπο.

Ο Jean-Alessandro Silvero πέθανε σε ένα μοτέλ στις 11 Ιουλίου ύστερα από υπερβολική δόση φαιντανύλης. Η μητέρα του, Norrele Silvero, περιέγραψε τον θάνατο του παιδιού της ως «εφιάλτη».

Η ταυτότητα του τρίτου θύματος παραμένει ακόμη άγνωστη, όμως, και αυτός έχασε τη ζωή του τον Ιούλιο.

Πηγή: cnn.gr