Η 28χρονη κρατώντας μια πλαστική κούκλα ομολόγησε, ξεσπώντας σε κλάματα, ότι έπνιξε το μωρό της με ένα σκοινί και στη συνέχεια έθαψε στον κήπο έναν τάφο με ένα φτυάρι και το έθαψε τυλιγμένο με μια κουβερτούλα.

Σύμφωνα με όσα είπε κατά την αναπαράσταση, η Καμπίτοβα είπε στο ενός έτους μωρό της: «όλα είναι εντάξει, δεν θα ξαναπεινάσεις ποτέ. Δεν θα ξανακλάψεις ποτέ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ

Ο πατέρας του μωρού, ο 34χρονος Ντένις Τκάτσεβ, είχε εγκαταλείψει την Καμπίτοβα επειδή «είχε νέο θαυμαστή» σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η μητέρα του άτυχου βρέφους αρχικά δήλωσε ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί προτού ομολογήσει τον φόνο  λέγοντας ότι «δεν είχε αρκετά χρήματα ούτε για να αγοράσει φαγητό και να το ταΐσει».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η Καμπίτοβα είχε πρόσφατα βρει δουλειά και πλήρωνε νταντά για το μωρό της,η οποία είπε: «στεναχωριόμουν για το παιδάκι. Πεινούσε και του αγόραζα κρέμες, λαχανικά και κρέας και του μαγείρευα».

Η Καμπίτοβα κρατείται εδώ και δύο μήνες και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών αν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: Daily Mail