Τυφώνας Dorian: Στους 7 οι νεκροί στις Μπαχάμες - Τρομάζουν τα βίντεο της απόλυτης καταστροφής

Τυφώνας Dorian: Στους 7 οι νεκροί στις Μπαχάμες - Τρομάζουν τα βίντεο της απόλυτης καταστροφής

«Μπορούμε να περιμένουμε πως θα βρούμε κι άλλους νεκρούς», τόνισε ο πρωθυπουργός του νησιωτικού συμπλέγματος

Ο μέχρι στιγμής και ακόμη προσωρινός απολογισμός των θυμάτων που άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντόριαν, που προκάλεσε φοβερές καταστροφές στις Μπαχάμες, αυξήθηκε από τους πέντε στους επτά νεκρούς, ανακοίνωσε χθες Τρίτη ο πρωθυπουργός του αρχιπελάγους της Καραϊβικής Θάλασσας, ο Χιούμπερτ Μίνις, προσθέτοντας πως οι αρχές φοβούνται πως θα βρουν κι άλλα θύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ

«Μπορούμε να περιμένουμε [πως θα βρούμε] κι άλλους νεκρούς», τόνισε ο Μίνις κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Ο κυκλώνας Ντόριαν, που εξασθένησε στην Κατηγορία 2, κινείται προς τις ακτές της Πολιτείας της Φλόριντα των ΗΠΑ ενώ έχει ανακοπεί και η ταχύτητά του, καλύπτοντας λιγότερα μίλια την ώρα, σε σχέση με τα πέντε μίλια που «έτρεχε» τις προηγούμενες ημέρες. Ο Dorian αναμένεται να φτάσει στη Φλόριντα στο τέλος της ημέρας, ενώ την Πέμπτη θα κινηθεί προς την Τζόρτζια και τις Καρολίνες.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Την ίδια ώρα σε βίντεο από το δίκτυο BMFTV αποτυπώνονται οι εικόνες της απόλυτης καταστροφής με τον άλλοτε επίγειο παράδεισο στις Μπαχάμες να έχει μετατραπεί σε κόλαση.

Ο τυφώνας Dorian σάρωσε κυριολεκτικά το νησιωτικό σύμπλεγμα, το οποίο θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει.

Ακολουθούν εικόνες καταστροφής που κατέγραψε η αμερικανική ακτοφυλακή: 

ba3

ba4

ba2

Πηγή: protothema.gr