Εννιάχρονος δολοφονήθηκε από τον πατέρα του - «Σας ικετεύω μην με στείλετε στον μπαμπά» (Φώτος)

Εννιάχρονος δολοφονήθηκε από τον πατέρα του - «Σας ικετεύω μην με στείλετε στον μπαμπά» (Φώτος)

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη

Ένα 9χρονο αγόρι μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα του, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε πει το ίδιο το παιδί στο δικαστήριο: «σας ικετεύω, μην με στέλνετε πίσω στον μπαμπά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ

Ο Brady Dillon εδώ και χρόνια έπεφτε θέμα σωματικής βίας από τον πατέρα του. Ένα βράδυ του Φλεβάρη, το 2016, ο πατέρας του, Graham Dillon, ξάπλωσε το παιδί πάνω σε ένα τραπεζάκι και το ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου.

Ο 41χρονος δολοφόνο, ο οποίος φυσικά είναι στην φυλακή, δικάστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες σε κλιμα οδύνης. Εκεί ήταν και η μητέρα του μικρού Brady...

«Είχε μελανιές στο πρόσωπο αλλά ο Graham του φόραγε το καπέλο για να μην τα δει κανείς», είπε στο δικαστήριο η μητέρα του παιδιού, η οποία έχασε την μάχη για την κηδεμονία.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

«Είχε πρησμένο το πόδι, το καλάμι. Το παιδί μου ήταν γεμάτο μελανιές», πρόσθεσε.

Το παιδί στάλθηκε στον πατέρα του μετά από την απόφαση του δικαστηρίου της Victoria στην Αυστραλία. Τότε το 9χρονο παιδί ξέσπασε σε κλάματα στην αίθουσα, φωνάζοντας: «Σας ικετεύω, μην με στείλετε πίσω στον μπαμπά».

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις για την δράση του τέρατος-γονιού δεν σταματούν εκεί.

Η μητέρα του άτυχου Brady υποστήριξε πως ο πρώην σύντροφός της την ξυλοφόρτωνε ενώ ήταν έγκυος!

«Με άρπαζε από τον λαιμό. Ήταν πολύ βίαιος. Του άρεσε να χτυπούσε και να κάνει μελανιές σε μέρη που δεν θα μπορούσε κάποιος να τα δει».

Το ζευγάρι ήταν χρήστες ναρκωτικών και ο Graham κέρδισε την κηδεμονία του παιδιού αναφέροντας πως η σύντροφός του έκανε χρήση μπροστά στον γιο τους, κάτι το οποίο η μητέρα διαψεύδει.

Πηγή: Newsbomb.gr