Όσοι περπάτησαν σε αυτό τον δρόμο βρέθηκαν νεκροί (Φώτος)

Όσοι περπάτησαν σε αυτό τον δρόμο βρέθηκαν νεκροί (Φώτος)

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε έναν άλλο δρόμο

Όταν κάποιος σου λέει για το πιο θανατηφόρο μονοπάτι στην Ευρώπη, το μυαλό σου ίσως να πηγαίνει στο «King's Path» της Ισπανίας, το οποίο είναι το διασημότερο.

Μιλάμε για το φαράγγι που βρίσκεται στην Μάλαγα και έχει μήκος περίπου 3 χιλιόμετρα, από όπου βλέπεις τον κόσμο από τα 100 μέτρα. Δεν είναι όμως και το πιο επικίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός αγωνιστικού τσακώθηκε με την συνοδηγό του και έπεσε πάνω σε πλήθος (Φωτο&Βίντεο)

5-5.jpg

Υπάρχει όμως ένα άλλο που δεν είναι σε βουνό, ούτε σε κάποια ιδιωτική έκταση και μπορεί να σκοτώσει σε δευτερόλεπτα όποιον πατήσει εκεί.

Ποιο είναι; Δείτε και θα καταλάβετε γιατί είναι το πλέον θανάσιμο στην Ευρώπη και μάλλον και σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία κόσμος

Πάνω από 100 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους προσπαθώντας να το διασχίσουν. Το συγκεκριμένο λοιπόν ενώνει το χωριό Γκρέατ Γουάκερινγκ με το νησί Φόουλνες και για να το διασχίσει κάποιος περπατώντας, χρειάζεται τρεις ώρες. 

Αυτές όμως πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, καθώς η παλίρροια αλλάζει, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς από ένα σημείο και μετά προχωράς σε λάσπες και πρέπει να ακολουθείς τις κολώνες που υπάρχουν.Διαφορετικά βγαίνεις εκτός δρόμου και άρα εκτός της προβλεπόμενης ώρας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με πνιγμό. 

Ο λόγος για το Broomway στο Essex, το οποίο είναι το πιο επικίνδυνο μονοπάτι. 100 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην προσπάθειά τους να το διασχίσουν, ωστόσο μόλις οι 66 έχουν βρεθεί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Πηγή: Newsbomb.gr