Βίντεο από πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Βίντεο από πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ισραηλινή πόλη Σντερότ αποτέλεσε στόχο πυραυλικής επίθεσης από τη Λωρίδα της Γάζας. Επλήγη ένα σπίτι, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στην ισραηλινή πόλη Σντερότ, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λωρίδα της Γάζας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ

Το αντιπυραυλικό σύστημα των ισραηλινών δυνάμεων προχώρησε στην αναχαίτιση μιας σειράς πυραύλων που φέρεται να εκτοξεύθηκαν από τη γειτονική Γάζα.

Μάλιστα, κατά την πυραυλική επίθεση, ήχησαν οι σειρήνες συναγερμού

​Σύμφωνα με ισραηλινά media, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τουλάχιστον 10 ρουκέτες, με το ισραηλινό αμυντικό σύστημα να εξουδετερώνει οκτώ εξ αυτών.

Από την πλευρά τους, οι δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ υποστήριξαν ότι επρόκειτο για επτά ρουκέτες, οι οποίες και εξουδετερώθηκαν στο σύνολό τους.

​Μάλιστα, περίπου 42 λεπτά μετά το πρώτο περιστατικό, οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν και ένα δεύτερο κύμα επίθεσης, σημαίνοντας εκ νέου συναγερμό.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

​Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για τουλάχιστον μία ρουκέτα που έπληξε σπίτι στο Σντερότ. Από το περιστατικό δεν προήλθε κάποιος τραυματισμός.

​Την Πέμπτη, οι ισραηλινές δυνάμεις ισχυρίστηκαν ότι κατέρριψαν ένα άγνωστο drone, το οποίο πετούσε στη Λωρίδα της Γάζας. Ακολούθησε η εκτόξευση ενός παλαιστινιακού πυραύλου, αλλά και η επίθεση των ισραηλινών αρχών σε δύο θέσεις της Χαμάς, στη βόρεια Γάζα.

Πηγή: Sputnik.gr