Οι τελευταίες στιγμές με το δολοφόνο της: Βγήκαν ραντεβού Tinder, την έπνιξε και την πέταξε (Βίντεο)

Οι τελευταίες στιγμές με το δολοφόνο της: Βγήκαν ραντεβού Tinder, την έπνιξε και την πέταξε (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Το πτώμα της βρέθηκε νεκρό από στραγγαλισμό και γυμνό πεταμένο σε σκουπιδότοπο, μέσα σε βαλίτσα.

Για τη δολοφονία της την 1η Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, κατηγορείται ένας 27χρονος Νεοζηλανδός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τις δικαστικές αρχές.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Κατά τη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της πόλης, στο οποίο φαίνεται η άτυχη 22χρονη να συναντιέται με τον 27χρονο, να πηγαίνουν μαζί για ποτό και τελικά να καταλήγουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του νεαρού.

Η άτυχη 22χρονη Γκρέις Μιλάν

Έκτοτε, η Γκρέις δεν έδωσε σημάδια ζωής. Στις 5 Δεκεμβρίου, η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο του κατηγορουμένου. Εκεί βρήκε δυο κινητά, σ’ ένα από το οποίο βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες του θύματος.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 9 Δεκεμβρίου, η σορός της 22χρονης Γκρέις βρέθηκε στραγγαλισμένη, γυμνή μέσα σε βαλίτσα, πεταμένη σε σκουπιδότοπο.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο 27χρονος κατηγορούμενος έψαξε στο Διαδίκτυο τους καλύτερους τρόπους για να ξεφορτωθεί κανείς ένα πτώμα, μεταξύ των οποίων και να «αφήσεις στην ύπαιθρο για να το φάνε σαρκοβόρα πουλιά» ή την «πιο καυτή φωτιά». Ενώ έκανε αναζητήσεις για μεγάλες βαλίτσες και για να νοικιάσει αυτοκίνητο, ενώ αναζήτησε και πληροφορίες για την περιοχή όπου το βρέθηκε πεταμένο το πτώμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος αρνείται ότι στραγγάλισε το θύμα, ενώ σύμφωνα με την υπεράσπιση ο θάνατος της 22χρονης Γκρέις επήλθε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μάλιστα, αφού ξεφορτώθηκε το πτώμα της άτυχης Βρετανίδας, χρησιμοποίησε ξανά την εφαρμογή Tinder και ξαναβγήκε άλλο ραντεβού.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sputniknews.gr