Όταν λέτε όχι στον πρόεδρο, λέτε όχι στον Θεό: Η προσωπική ιερέας του Τραμπ εξοργίζει το διαδίκτυο

Όταν λέτε όχι στον πρόεδρο, λέτε όχι στον Θεό: Η προσωπική ιερέας του Τραμπ εξοργίζει το διαδίκτυο

Δείτε το βίντεο!

Σάλο προκάλεσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τα σχόλια της προσωπικής ιερέως του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Δείτε και απολαύστε πολιτικό καλτ σε όλο του το μεγαλείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

Δεν είναι ασυνήθιστο οι πολιτικοί να συνεργάζονται με κληρικούς προκειμένου να ενισχύουν την αποδοχή τους από τους ψηφοφόρους. Στο παρελθόν, ο Ντουάιτ Άιζενχάουρερ και ο Ρίτσαρντ Νίξον στράφηκαν στον Μπίλι Γκράχαμ, ενώ πιο πρόσφατα, ο πρόεδρος Ομπάμα στράφηκε στον Ρικ Γουόρεν.

Τώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ, από την άλλη πλευρά, επέλεξε την ευαγγελική Πάουλα Ουάιτ.

​Η προσωπική πάστορας του Αμερικανού προέδρου εξόργισε τους netizens μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο η ίδια, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Αν λες όχι στον πρόεδρο Τραμπ, λες όχι στον Θεό». Η κα Ουάιτ, η οποία προσχώρησε πρόσφατα στην κυβέρνηση Τραμπ και θα διεξαγάγει διάλογο με την βάση των ψηφοφόρων του προέδρου, δήλωσε επίσης: «όταν περπατάω στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, μαζί μου περπατά και ο Θεός...».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

​Οι περισσότεροι netizens απηύδησαν από τα σχόλια της Ουάιτ, λέγοντας ότι δεν αντιπροσωπεύει ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό και είναι στην πραγματικότητα ένας ψευδοπροφήτης.

Πηγή: Sputnik.gr