Αεροσκάφος καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ γιατί ξεκόλλησε η πόρτα (ΦΩΤΟ)

Αεροσκάφος καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ γιατί ξεκόλλησε η πόρτα (ΦΩΤΟ)

Σχεδόν αποκολλήθηκε τελείως

Σχεδόν αποκολλήθηκε η πόρτα του αεροσκάφους Qantas A380, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στο αεροδρόμιο του Σίδνεϋ, με την εταιρεία να προσπαθεί να περιορίσει τις ζημιές.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

Ένα αεροσκάφος A380 της αεροπορικής εταιρείας Qantas καθηλώθηκε στο έδαφος, καθώς μία πόρτα από το αεροπλάνο παραλίγο να αποκολληθεί εντελώς, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, σύμφωνα με το news.com.au.

Η πτήση QF7 από το Σίνδει στο Ντάλας προσγειώθηκε το Σάββατο και η πτήση της επιστροφής QF8, που είχε αποχωρήσει από το Ντάλας την Κυριακή, ακυρώθηκε εξαιτίας του γεγονότος.

«Το κατεστραμμένο A380 υπέστη κάποια ζημιά την ώρα που ήταν στο υπόστεγο, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης», ανέφεραν τα media.

«Εργαζόμαστε για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις στους πελάτες και απολογούμαστε για οποιαδήποτε καθυστέρηση», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Qantas.

Το αεροπλάνο θα καθηλωθεί για περίπου δύο εβδομάδες.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το περιστατικό συνέβη σε μια περίοδο που η επιστροφή των αεροσκαφών του Boeing αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σειρά αεροσκαφών 737 MAX, τα οποία καθηλώθηκαν μετά από δύο πολύνεκρα ατυχήματα.

Πηγή:Sputnik.gr