Φρίκη: Την είχαν κλειδωμένη, χωρίς φαγητό και της έριχναν καυτό λάδι (Φώτος - Βίντεο)

Φρίκη: Την είχαν κλειδωμένη, χωρίς φαγητό και της έριχναν καυτό λάδι (Φώτος - Βίντεο)

Πήγε στην Σαουδική Αραβία από το Μπαγκλαντές για να βρει καλύτερη ζωή όμως η χώρα αυτή έμελλε να γίνει το κολαστήριο της

Πήγε στην Σαουδική Αραβία από το Μπαγκλαντές για να βρει καλύτερη ζωή όμως η χώρα αυτή έμελλε να γίνει το κολαστήριο της.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

Ο λόγος για την 25χρονη Sumi Akter η οποία έπιασε δουλειά στο σπίτι ενός Σαουδάραβα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το middleeasteye.net η κοπέλα έπιασε δουλειά ως υπηρέτρια στο σπίτι του Σαουδάραβα και σύμφωνα με την ίδια της έριχνε καυτό λάδι στα χέρια της, την άφηνε νηστική, την χτυπούσε και την βίαζε.

Η τραγική της ιστορία έγινε γνωστή από βίντεο που ανέβασε η ίδια στο ίντερνετ και ζητούσε σπαρακτικά βοήθεια. «Δεν θα ζήσω άλλο. Σας παρακαλώ σώστε με. Με έχουν κλειδωμένη για 15 ημέρες και δεν μου δίνουν φαγητό. Με χτυπούν και ρίχνουν στα χέρια μου καυτό λάδι», έλεγε η Sumi Akter. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο βάναυσος εργοδότης της την «δάνειζε» σε… φίλους τους που της συμπεριφέρονταν με τον ίδιο τρόπο!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τελικά, μετά τον σάλο επενέβη η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές και η Sumi επέστρεψε στην πατρίδα της.

Πηγή: Newsbomb.gr