Η απόλυτη φρίκη: Διάσημος αθλητής έκαψε ζωντανά τα 3 παιδιά του

Η απόλυτη φρίκη: Διάσημος αθλητής έκαψε ζωντανά τα 3 παιδιά του

Από θαύμα σώθηκε η σύζυγός του, καθώς της έριξε βενζίνη για να καεί και εκείνη μαζί τους!

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, καθώς πασίγνωστος αθλητής του ράγκμπι κάηκε ζωντανός με τα 3 του παιδιά, με την σύζυγό του να γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Ο Ρόουαν Μπάξτερ επέλεξε να βάλει τον τραγικό επίλογο στην ζωή του αλλά και σε εκείνες των 3 παιδιών του, καθώς δεν άντεχε στην ιδέα του διαζυγίου, το οποίο είχε ζητήσει η σύζυγός του.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση για αρκετό καιρό με τον Μπάξτερ να κάνει διαρκώς προσπάθειας επαναπροσέγγισης της συζύγου του, χωρίς επιτυχία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί είχαν κληθεί για περιστατικό οικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαμάχη του Μπάξτερ και της συζύγου του όσον αφορά την κηδεμονία των τριών παιδιών τους ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Η ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια ενός γείτονα, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την οικογένεια. Ο γείτονας διέκρινε να βγαίνουν καπνοί μέσα από το αυτοκίνητο και αμέσως έβαλε τις φωνές, κινητοποιώντας και τους υπόλοιπους κατοίκους, οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική και έσπευσαν να βγάλουν το ζευγάρι και τα παιδιά μέσα από το αυτοκίνητο.

Ο πρώτος γείτονας που αντίκρισε το φλεγόμενο αυτοκίνητο και πλησίασε για να βοηθήσει, περιήλθε σε κατάσταση σοκ, φωνάζοντας με κραυγές και δάκρυα στα μάτια: «Υπάρχουν μωρά μέσα, υπάρχουν μωρά»!

Η σύζυγος του Μπάξτερ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.