Νέο σενάριο για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμής πυρηνικών»

Νέο σενάριο για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμής πυρηνικών»

Το νέο σενάριο στα πολλά που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό έρχεται να προστεθεί για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, καθώς σύμφωνα με αποστάτη της χώρας ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια εκτόξευσης πυραύλων.

Ειδικότερα, ο πρώην αξιωματούχος του Εργατικού Κόμματος Lee Jeong Ho έγραψε στην εφημερίδα της Νότιας Κορέας Dong-a Ilbo ότι ο 36χρονος Κιμ πρέπει να ήταν αρκετά υγιής για να επιτρέψει δοκιμές πυραύλων στις 14 Απριλίου, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βλάψει τον εαυτό του και την ήδη επιβαρυμένη καρδιά του.

«Ο Κιμ απουσίαζε από τις δοκιμές, ενώ δεν κυκλοφόρησαν πλάνα από την εκτόξευση πυραύλων και την εκπαίδευση των μαχητικών αεροσκαφών, το οποίο υποδεικνύει την πιθανότητα ενός απροσδόκητου ατυχήματος που θα μπορούσε να προκληθεί από συντρίμμια ή πυρκαγιά», είπε.

Ο Λι τόνισε επίσης ότι ο Κιμ θα μπορούσε να είναι «εγκεφαλικός νεκρός», μετά από αναφορές ότι ο δικτάτορας ήταν σοβαρά άρρωστος μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς.

 

Λίγα είναι γνωστά για την προσωπική του ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Mirror, είναι παντρεμένος από το 2009 με την Ρι Σολ-Γιου, αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

Λέγεται ότι είναι γύρω στα 30 και είναι κόρη μιας γυναικολόγου και ενός καθηγητή. Σπούδασε τραγούδι στην Κίνα και φημολογείται ότι ταξίδεψε στο Νότο ως μαζορέτα για το Ασιατικό Πρωτάθλημα του 2005. Λέγεται ότι αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας προσπάθησαν να διαγράψουν το παρελθόν της ως διασκεδαστή και κατέσχεσαν σχετικά αρχεία.

Cnn.gr