Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρός ο γαμπρός - 111 άτομα στο νοσοκομείο

Τραγωδία στην Ινδία: Νεκρός ο γαμπρός - 111 άτομα στο νοσοκομείο

Η Ινδία μέχρι τώρα έχει καταγράψει περισσότερα από 600.000 κρούσματα.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τα όσα συνέβησαν σε γάμο στην Ινδία, καθώς 48 ώρες μετά την τελετή, ο γαμπρός πέθανε ενώ άλλα 111 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, πολλά εκ των οποίων χαροπαλεύουν!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Bihar. Ενώ οι Αρχές είχαν επιστήσει την προσοχή σε όλους σχετικά με τον συνωστισμό και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, οι συγγενείς των νεόνυμφων δεν τις ακολούθησαν και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά ολέθρια.

Ο 26χρονος γαμπρός, ο οποίος την ημέρα του γάμου είχε ήδη συμπτώματα κορονοϊού, πέθανε δυο μέρες μετά την τελετή. Όμως το κακό συνεχίστηκε, καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε και στην κηδεία!

Ο διευθυντής του νοσοκομείο της Patna, στο οποίο μεταφέρθηκε η πλειοψηφία των ασθενών, δήλωσε στο AFP: «Μέχρι στιγμής 111 άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν είτε στον γάμο, είτε στην κηδεία, νοσηλεύονται με covid-19. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε καραντίνα».

Μάλιστα, ο νεκρός γαμπρός αποτεφρώθηκε, καθώς είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθεί η Ινδία σε αυτές τις περιπτώσεις.