Κορωνοϊός: Το σατανικό σχέδιο του Κιμ πίσω από την πανδημία

Κορωνοϊός: Το σατανικό σχέδιο του Κιμ πίσω από την πανδημία

Μεγάλη ανησυχία στην Δύση για την ξαφνική διάθεση της Βόρειας Κορέας να εμπλακεί στην προσπάθεια ανεύρεσης εμβολίου κατά του covid-19.

Η Βόρεια Κορέα σόκαρε τον πλανήτη πριν από λίγες ημέρες, όταν και ανακοίνωσε δημόσια πως έχει εντοπίσει κρούσμα κορονοϊού μέσα στην χώρα. Όμως οι δυτικοί αναλυτές ανησυχούν για κάτι πολύ χειρότερο πίσω από την προθυμία του Κιμ Γιονγκ-Ουν να βοηθήσει για το εμβόλιο.

Σε άρθρο του στο Politico ο Andrew Weber, πρώην σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα στο θέμα των πυρηνικών, εξέφρασε την ανησυχία του για την ξαφνική προθυμία του Κιμ, τονίζοντας πως υπάρχει ένα εφιαλτικό σενάριο πίσω από αυτήν: η κατασκευή ενός βιολογικού όπλου μαζικού θανάτου!

«Η Βόρεια Κορέα μπορεί να χρησιμοποιήσει την διαδικασία για την εύρεση εμβολίου για να βελτιώσει την ικανότητά της στην βιοτεχνολογία. Θα μπορεί να έχει πρόσβαση, ή ακόμα και να αγοράσει εξοπλισμό από την Δύση ή την Κίνα, ο οποίος θα είναι απαραίτητος για την κατασκευή εμβολίων. Το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο το επόμενο έτος και ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να λειτουργήσει για την κατασκευή βιολογικών όπλων», αναφέρει ο Weber.

Το άρθρο συνεχίζει την αναφορά του στο σενάριο, φέρνοντας ως παράδειγμα πως από τον ίδιο εξοπλισμό που κατασκευάζονται τα εμβόλια, μπορεί να κατασκευαστεί και άνθρακας, θανατηφόρα παθογόνα που θα εισπνέονται και πολλά ακόμα.

Η Βόρεια Κορέα είναι μια από τις 16 χώρες, οι οποίες εικάζεται πως διαθέτουν χημικό οπλοστάσιο.

Στο άρθρο φιλοξενείται και η άποψη του πολεμικού αναλυτή Bruce Bennett ο οποίος το πάει ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο ακόμα και για επίθεση (!) στη Νέα Υόρκη: «Μου φαίνεται πιο επικίνδυνη η Βόρεια Κορεά με τα χημικά παρά με τα πυρηνικά. Θα μπορούε με άνεση να επιτεθεί στη Νέα Υόρκη. Δεν χρειάζεται παρά λίγους για να μολύνεις εκατομμύρια.