ΗΠΑ: Θρίλερ με εξαφανισμένη μητέρα τριών παιδιών - Βρέθηκε νεκρή μέσα σε κοντέινερ

ΗΠΑ: Θρίλερ με εξαφανισμένη μητέρα τριών παιδιών - Βρέθηκε νεκρή μέσα σε κοντέινερ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Η σορός της 36χρονης Marilane Carter εντοπίστηκε πρόσφατα μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο βρισκόταν μέσα σε κοντέινερ. Ήταν σε αποσύνθεση.

Η άτυχη μητέρα – σύμφωνα με την Sun - τηλεφώνησε ένα βράδυ στους γονείς της και ακουγόταν αποπροσανατολισμένη, λέγοντάς τους πως χανόταν διαρκώς.

Ήταν το βράδυ που εξαφανίστηκε.

Η μητέρα τριών παιδιών χάθηκε πριν από δύο εβδομάδες πηγαίνοντας από την Αλαμπάμα στο Κάνσας. Και πήγαινε εκεί για να επισκεφτεί την οικογένειά της, αλλά και να βρει βοήθεια για το άγχος που την ταλάνιζε.

Ταραγμένη και μπερδεμένη ακουγόταν το βράδυ της 3ης Αυγούστου, όταν και τηλεφώνησε στους γονείς της. Τη σορό της βρήκε ο θείος της, ο οποίος σκάναρε την περιοχή απ’ όπου είχε εκπέμψει το κινητό της το τελευταίο σήμα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατό της ύποπτο: «Πιστεύω πως ό,τι έγινε, έγινε από δικές της πράξεις», είπε εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος.

Ο πάστορας σύζυγός της επιβεβαίωσε το τραγικό νέο από τη σελίδα του στο facebook, ενώ οι Αρχές ισχυρίζονται πως η γυναίκα είχε κάνει ανησυχητικές δηλώσεις στην οικογένειά της πριν από την εξαφάνισή της…