Πήγε στο νοσοκομείο με υποψία σκωληκοειδίτιδας: Πέθανε από κορωνοϊό

Πήγε στο νοσοκομείο με υποψία σκωληκοειδίτιδας: Πέθανε από κορωνοϊό

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 28χρονης Laura Gentry από το Kessingland της Βρετανίας από τον αιφνίδιο χαμός της, η οποία πέθανε από κορωνοϊό.

Λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά η 28χρονη που ήταν αρραβωνιασμένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την υποψία οξείας σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Διαγνώστηκε με κορονοϊό ενώ ήταν σε πτέρυγα του νοσοκομείο στο Γκρέατ Γιάρμαουθ στο Νόρφολκ, και τέθηκε σε αναπνευστήρα. Η κοπέλα πέθανε στις 17 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε υποκείμενα νοσήματα ή μολύνθηκε από τον ιό ενώ νοσηλευόταν. Οι φίλοι και η οικογένεια περιέγραψαν τη Λόρα σαν ένα ζεστό άνθρωπο που μπορούσε να φωτίσει το δωμάτιο. Τώρα η αδελφή της συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως στην έκκληση προσφέροντας 4.000 λίρες για τα έξοδα κηδείας. Η Laura εργαζόταν σε ιππικό όμιλο που προσφέρει μαθήματα σε παιδιά με κινητικά προβλήματα. Το 2018 αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της και έκαναν σχέδια γάμου.