Εργαλεία έκαναν φτερά από αυτοκίνητο ηλεκτρολόγου στο Παραλίμνι

Εργαλεία έκαναν φτερά από αυτοκίνητο ηλεκτρολόγου στο Παραλίμνι

Δύο τραπανάκια και μία πιστόλα εργασίας, συνολικής αξίας 800 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι το Σαββατοκύριακο, από αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 43χρονου ηλεκτρολόγου από το Παραλίμνι, που ήταν σταθμευμένο έξω από τα γραφεία της εταιρείας του. Οι άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό τζάμι του οχήματος, προκαλώντας ζημιά αξίας 250 ευρώ.

 

Γύρω στις 08.30 σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 43χρονο ηλεκτρολόγο από το Παραλίμνι, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 7 – 9 Νοεμβρίου 2015, από τις 4 το απόγευμα της 7ης Νοεμβρίου μέχρι τις 7 το πρωί της 9ης του μήνα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν το πισινό αριστερό τζάμι του βαν αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης των γραφείων της εταιρείας του.

Από το αυτοκίνητο οι άγνωστοι έκλεψαν ένα τραπανάκι 18 βολτ με 2 μπαταρίες και τον φορτιστή μάρκας Μetabol αξίας 250 ευρώ, ένα τραπανάκι 14 βολτ με 2 μπαταρίες και τον φορτιστή μάρκας Μetabol αξίας επίσης 250 ευρώ και μία πιστόλα εργασίας μαζί με κάψουλες, σπόντες, ροδέλα και τα υλικά καθαρισμού μάρκας Hildi αξίας 300 ευρώ.

Η ζημιά στο αυτοκίνητο υπολογίζεται γύρω στα 250 ευρώ. Το αυτοκίνητο δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής, ενώ για την κακόβουλη ζημιά υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Ο χώρος καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο ωστόσο βρισκόταν εκτός λειτουργίας.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.