Υπό κράτηση δύο νεαροί για υπόθεση ξυλοδαρμού - Αναζητούνται ακόμη τέσσερις!

Υπό κράτηση δύο νεαροί για υπόθεση ξυλοδαρμού - Αναζητούνται ακόμη τέσσερις!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διατάγματα κράτησης δύο ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 20 και 21 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις, συμπλοκής, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον δύο αδελφών από το Παραλίμνι. Για την υπόθεση αναζητούνται και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι από δύο αδέλφια ηλικίας 23 και 19 χρόνων από το Φρέναρος, ότι στις 13 Φεβρουαρίου ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο στο Παραλίμνι, δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο άτομα από το Παραλίμνι ηλικίας 21 και 20 χρόνων. Ο 21χρονος είναι εθνοφρουρός.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η αιτία του επεισοδίου ήταν παρεξήγηση μεταξύ του 23χρονου παραπονούμενου και του 20χρονου σε σχέση με την ελληνοκύπρια υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου.

Μετά την επίθεση οι δύο παραπονούμενοι επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εξετάστηκαν από επί καθήκοντι ιατρό.

Ο 23χρονος διαγνώστηκε ότι έφερε εκδορές στην πλάτη και θλαστικό τραύμα στον αριστερό αντιβραχίονα και απολύθηκε αφού του έγιναν συρραφές.

Ο 19χρονος έφερε εκδορές στην πλάτη και στα χέρια και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και απολύθηκε από το Νοσοκομείο με οδηγίες.

Στις 16 Φεβρουαρίου ο 19χρονος επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι λόγω πόνων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, χθες συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διατάγματα διήμερης κράτησης τους.